Agrael Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Tutaj b?dziemy dyskutowa? o frakcjach. Jaka jest wasza ulubiona i dlaczego. Je?eli chodzi o mnie to najbardziej lubi? Bandytów, za to ?e to ludzie z charakterem i ogólny pogl?d na ?ycie. Nikt im nie rozkazuje co maj? robi? i nie ma porannych musztr jak w powinno?ci, nie uwa?aj? jak wolno?? ?e dost?p do strefy powinien mie? ca?y ?wiat. Bandyci stanowi? ?wiat przest?pczy i okradaj?, zabijaj? innych stalkerów dla w?asnych zysków. Zazwyczaj s? s?abo wyposa?eni jednak po?ród nich mo?na spotka? prawdziwych mistrzów – weteranów kryminalnego rzemios?a, którzy nie maj? sumienia dla innych, wiedz? jak przetrwa? w zonie i s? w niej nie od jednego dnia. Ci ludzie mog? si? mierzy? z ekspertami z innych frakcji. Bandyci to frakcja która b?dzie zawsze i nie da jej si? zniszczy?..stalkerzy zawsze do niej do??czali i b?d? do??cza?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Powinno?? Doskona?a dyscyplina, ?wietnie przeszkolenie ich cz?onków, Dobry sprz?t, Bardzo silna frakcja moim zdaniem. Ma tylko jeden ma?y minus, chc? zniszczy? zon? gdyby nie to, by?aby to dla mnie frakcja idealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ka?da frakcja ma swoje minusy. Samotnicy - to raczej nie frakcja a samotni stalkerzy którzy nie trac? czasu na musztry i tego podobne rzeczy. To oni s? jednymi z najlepszych stalkerów, poniewa? nic i nikt ich nie ogranicza. Mog? robi? co chc?, ale trzymaj? si? razem jak rodzina. Ludzie którzy chc? tylko zarobi? i prze?y? a przy tym zazna? ?ycia bogacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Mo?ecie mnie potraktowa? jako kogo? "innego", ale moj? ulubion? frakcj? od kiedy zapozna?em si? z t? gr? by? MONOLIT, tak Monoliciarze byli moimi idolami, dzielni fanatycy, którzy nie boj? si? nikogo i niczego(oczywi?cie oprócz monolitu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thial Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja najbardziej lubi? najemników. Prawie jak wolni stalkerzy, lecz mog? zosta? wynaj?ci przez ka?d? z frakcji kosz?c przy tym niez?? kas?. Prawie jak Bounty Hunterzy . Gdy sko?cz? Gmodowego stalkera do??cz? w?a?nie do nich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Naukowcy. Nie walcz? i maj? luz. Badaj? stref? pod ochron? Wojska i Powinno?ci. Dobry sprz?t no i wiadomo wiedz? najwi?cej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_1 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Oczywi?cie Samotnik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Frakcja? Powinnosc- z nikim innym bym nie czul sie tak bezpiecznie. Ale jesli o to chodzi gdzie chcialbym nalezec, to powiem, ze nigdzie- samotnicy rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Powinno?? za wykonane zadania dostajemy dobre uzbrojenie i wyposa?enie. Oddzia?y s? zwarte i dobrze wyszkolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja lubi? samotników.. ale nie jako sam? ogó?em frakcj?.. bo s? najmniej moim zdaniem zorganizowani, ale lubi? samotnych stalkerów którzy w pojedynk? chodz? po zonie, trzeba mie? nerwy ze stali i do?wiadczenie. Najemnicy te? s? ciekaw? frakcj?. ale wiele od bandytów si? nie ró?ni?..praktycznie zawsze z kim? maja na pie?ku, no chyba tylko w clear sky nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 W Cieniu chyba nie by?o oficjalnej frakcji Stalkerzy. Ogólnie powstanie takiej frakcji w Czystym Niebie jest nieporozumieniem, bo stalker to stalker, skoro ma by? wolnym stalkerem, to nie przynale?y do ?adnej frakcji. A z frakcji które wyst?pi?y w Cieniu najbardziej upodoba?em sobie Powinno??. Powód jest prosty: interesuje si? wojskiem, a Powinno?? by?a frakcj? wzorowan? na armii. Taka ciekawostka: nie uwa?acie ?e skoro istnia?a frakcja Najemnicy, to kto? musia? to nadzorowa?? No bo gdyby to byli najemnicy w sensie wolni strzelcy, nie powinni by? wpisani do ?adnej frakcji, a jednak mieli t? frakcje wypisan? w grze, oraz dzia?ali razem, tak samo uzbrojeni. My?l? ?e by?a jaka? "firma" zajmuj?ca si? werbowaniem i szkoleniem ludzi do dzia?a? w Zonie. Co? na styl Xe Services (kiedy? pod nazw? Blackwater Worldwide) jednak przystosowane na walki w Zonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Czy ja wiem..wed?ug mnie najemnicy to zwykli niegdy? stalkerzy którzy stworzyli ugrupowanie o nazwie Najemnicy. Sama nazwa wskazuje,?e trudzili si? w zarabianiu kasy na zleceniach..nie wa?ne jakie, aby trzepa? kas?. St?d zapewne wzi??a si? wrogo?? innych frakcji do nich. Maj? dobry sprz?t co ?wiadczy ?e utrzymuj? kontakty z kim? poza zony, mo?liwe ?e wielu cz?onków by?a wyszkolona do dzia?a? w zonie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 A ja s?dz? ?e Joshi ma racj?. To musi by? jaka? firma zajmuj?ca si? tego typu zleceniami. Sam opis najemników mówi ?e maj? baz? gdzie? za Stref?. Ale musz? mie? dobre doj?cia skoro w Clear Sky tunelami dostawali si? do Magazynów wojskowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Frakcjia Naukowcy poniewa? z nimi by?o najtrudniej , najciekawsze zadania . Inne frakcje bazowa?y na id? zabij kogo? , zabierz co? i przynie?. Naukowcy za to mieli ciekawe misie i w dodatku przedstawia?y prawdziw? zone. Walka z z?biakami , snorkami czy innym byd?em , promieniowanie psioniczne i podziemna maszyna z wielkim mózgiem na szczycie , przeprawa a krug?ovem przez dzicz , Doktorek za pomoc da? mi zielony strój naukowca , mój ulubiony strój Do tego Jantar by? do?? ponury i zniszczonym ?wiatem a tam w?a?nie stacjonowali naukowcy w oby dwóch ods?onach gry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi