GangstaGoose Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam. Nie działa mi spolszczenie. Mam wgrany AO3 i OA i po uruchomieniu gry ze spolszczeniem wyskakuje takie coś Screenshot.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @GangstaGoose A pierwszy post się czytało Cytuj W razie błędów z brakującym plikiem msvcr120.dll instalujemy pakiet Visual C++ Redist 2013 x86. Zacznij od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @tom3kb Mam ten pakiet już dawno zainstalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Widać że błąd oznacza brak animacji PM'a której szuka silnik. Spartaczyłeś instalację, szczególnie dodatku na broń. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez MonoLityczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @GangstaGoose A masz system 32 bity czy 64, bo jak 64 to bym dorzucił jeszcze do niego wersję. Ale najpierw zerknij do tego tematu, bo wczoraj był podobny problem i wyszło, że nowy kolega namieszał w instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @MonoLityczny Win 7 x86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Spójrz co napisałem... przeinstaluj od nowa te dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zrób reinstal moda bo pewnie namieszałeś w kolejności instalacji modów. W pierwszych postach masz opisane wszystko po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @tom3kb To do AO3 jest polonizacja? ;-; chyba już wiem przez co miałem error. Nawet nie wiedziałem, że jest polonizacja do AO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @GangstaGoose Polonizacje to są już do 3 weapon packów, także masz wybór A niedługo do następnych modów wiec radzę przeglądać tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @tom3kb Ej to do OA też jest osobne spolszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Tak. Pierwsze posty i instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @tom3kb I ostatnie pytanko. Chcę sobie wgrać addon zwiększający dmg broni z Ao3 i nw czy pierwsze wgrać spolszczenie czy ten addon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @GangstaGoose I teraz to sam nie wiem. Po pierwsze nie wiadomo jak działa z CoC 1.4.22 bo jest niby do starszej wersji. Po drugie podejrzewam, że jak go wrzucisz na spolszczenie to strzelam, że przywróci angielskie opisy broni itp. Jak go wrzucisz przed spolszczeniem, to może się okazać, że pliki spolszczenia przywrócą oryginalne parametry broni z AO Jak chcesz to zaryzykuj i instaluj w najgorszym razie mogą cię czekać 3 reinstalki moda jak coś nie zadziała i będziesz musiał wrzucać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @tom3kb Sam addon testowałem bez spolszczenia i działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @GangstaGoose To możesz sprawdzić tak, otwierasz jakieś pliki broni z tego addonu zwiekszającego ich parametry. Zapamiętujesz sobie jakie miał wartości. Potem w spolszczeniu też otwierasz plik tej samej broni i patrzysz na te same parametry. Jeśli są mniejsze to po wrzuceniu Spolszczenia na AO i ten pack zwiekszający obrażenia od broni, spolszczenie przywróci ci parametry standardowe giwer w AO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @tom3kb Wszystko działa pliki Ao3 i tego addona się nie gryzły więc jest ok. Teraz tylko OA i ten addon na namiot i jestem gotowy wyruszyć do Zony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 No to gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @tom3kb Dzięki za pomoc. Ps. mogę ci jakoś dać +rep czy coś. Na tym forum jeszcze nigdy nie pisałem i nw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Przy postach masz takie strzałki do dawania plusów zielone, minusów czerwone ale jako turysta (nowy na forum) nie jestem pewien czy możesz z nich korzystac, pewnie dopiero jak trochę postów napiszesz i przeskoczysz do kolejnej rangi. "Dzięki" wystarczyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @tom3kb No nie mogę szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi