Mestrux Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Mam problem! Coś takiego gdy zaczynam nową grę: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Masz sygnalizację zbyt małej ilości pamięci. Czysty ZC wymaga minimum 4GB, a jak dałeś dodatki, będzie chciał więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mestrux Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 @kondotier Mam przecież 8GB RAM jak to możliwe posiadam spolszczenie oraz dodatek Arsenal Overhaul ze spolszczeniem to za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Takie są uroki modów. Próbowałeś uruchomić moda po restarcie komputera? Zobacz jeszcze, czy zrobił Ci mod normalnego loga w appdata i co w nim jest. Na 8GB RAM powinno chodzić bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mestrux Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dobra po restarcie to samo log jakiś tam jest. Tak wygląda: Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : ..\xrServerEntities\script_engine.cpp [error]Line : 193 [error]Description : fatal error [error]Arguments : LUA error: ...f chernobyl\gamedata\scripts\ui_mm_faction_select.script:407: attempt to call method 'IsCursorOverWindow' (a nil value) stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 @ChaBoyyHD niestety potrzebna będzie ponowna instalacja katalogu "gamedata" (zakładam że instalka CoC-a z patchem 1.4.22 jest prawidłowa) czyli usuwasz "gamedatę", instalujesz polonizację i ewentualne dodatki + polonizację dodatków i grasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrocinek Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Chciałbym ponownie poruszyć temat ponieważ robię tu wszystko jak napisane a niestety mam nadal ten sam problem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zainstaluj czysty CoC 1.4.12 + patch 1.4.22, uruchom i pobiegaj trochę w grze. Jeśli będzie ok, nałóż polonizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Pozdrocinek - inna, chałupnicza metoda: 1/ Weź do pomocy kogoś po 40-stce znającego jako tako rosyjski 2/ Zainstaluj na rus wersję, rus moda 3/ Na to nałóż polonizację. p.s. mam po 2 GB na karcie i ramu więc wg. mnie to nie problem sprzętu tylko instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrocinek Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Instalacje przeprowadziłem jak należy. Jeśli gra jest po angielsku wszystko działa dopiero po wgraniu spolszczenia wywala. Edytowane 10 Lutego 2017 przez pozdrocinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Próbowałeś ściągnąć ponownie polonizację i zainstalować? Być może archiwum jest uszkodzone/źle się pobrało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 10 minut temu, vidkunsen napisał: Pozdrocinek - inna, chałupnicza metoda: 1/ Weź do pomocy kogoś po 40-stce Jestem trochę po best before skoro tak ale poczułem się wyzwany do tablicy więc mam taką propozycję... 1. Usuń wszystko co jest związane z tym co robiłeś wcześnie jeśli chodzi o CoC. Za 20 minut dopiszę resztę muszę wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrocinek Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Pobierałem najpierw z oficjalnej strony na której była modyfikacja a później z naszego forum i ten sam problem. Teraz, kazik napisał: Jestem trochę po best before skoro tak ale poczułem się wyzwany do tablicy więc mam taką propozycję... 1. Usuń wszystko co jest związane z tym co robiłeś wcześnie jeśli chodzi o CoC. Za 20 minut dopiszę resztę muszę wyjść. Dobra będę czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Tylko na naszym forum jest dostępna FINALNA wersja polonizacji. Na pewno zainstalowałeś łatkę 1.4.22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrocinek Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Tak na pewno zainstalowałem. Dodam jeszcze że gdy grałem na wersji angielskiej zrobiłem zapis a po wgraniu spolszczenia wczytałem go i podziałało Ale nie na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, pozdrocinek napisał: Dobra będę czekał Już wróciłem i już piszę : Sorry admini (szczególnie jeden), że będzie post pod postem ale sytuacja tego wymaga bo nie doczekałem się odpowiedzi autora wątku więc: 1. Usuń wszystko co jest związane z wcześniejszą instalacją moda i Zewem Prypeci. 2. Zainstaluj od nowa CoP bez zmiany katalogu docelowego. 3. Jeśli nie masz CoP w wersji 1.6.02 pobierz ode mnie https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZekNlZbmkSi0KPeuX8AyRXdBCSv4TqzFlV i na zasadzie Dalej Dalej zainstaluj aktualizację podstawki do wersji 1.6.02 Edytowane 10 Lutego 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrocinek Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Dobra udało się przeinstalowałem całą grę i wgrałem od początku mod i teraz ładnie działa. Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 W dniu 11.02.2017 o 08:09, pozdrocinek napisał: Dobra udało się przeinstalowałem całą grę i wgrałem od początku mod i teraz ładnie działa. Dzięki wszystkim za pomoc Cześć,dowiedziałem sie że miałeś dokładnie ten sam problem co ja teraz (ten sam monit) w związku z tym mam 2 pytania. 1.Czy podstawke miałeś ori czy pirata?(odp może byc na pw :)) 2.Którego Direct x-sa trzeba zainstalować żeby to hulało? a raczej którego Ty masz/miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi