Kirai Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jak w temacie. Wywala do pulpitu przy próbie rozpoczęcia gry. Pojawia się loading screen i ciach! Pulpit. Kolejność mojej instalacji to standardowo CoC+patch 1.4.2.2+CoM+Zangielszczenie. Reinstall nic nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 @Kirai Możesz powiedzieć z którego linku pobrałeś COM-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Wersja 1.0c jest samodzielną instalacją, która nie potrzebuje CoC-a. Tu tkwi problem. Wystarczy zainstalować sam CoM i dodać polonizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirai Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 G.DRIVE: https://drive.google.com/file/d/0BwOuFvaxX-QbQnZVdkQ1bFZMVzQ/view Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 @Kirai jak napisał @Anton Gorodecki, wystarczy sam COM i polonizacja, bez nakładania na CoC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirai Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Nie mogę Was uhonorować z powodu mojej niskiej rangi nie mniej jednak dziękuję za pomoc EDIT: W zipie który ściągnąłem są tylko dwa foldery (bin , gamedata). W binie jest plik xrEngine.exe jednak po uruchomieniu wywala "Cannot open file fxgame.ltx" Edytowane 5 Lutego 2017 przez Kirai 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Chyba musisz pobrać i zainstalować jeszcze raz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 @Kirai - zobacz we właściwościach skrótu pulpitowego, jak masz ustawioną ścieżkę do moda. Wygląda na to, że w "Rozpocznij w:", masz o końcówkę za dużo. Ostatnim powinien być katalog główny moda bez " \" . Reinstalacja niepotrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) Odgrzewam temat bo mam ten sam problem, rada Kondotiera niestety nie działa, ktoś coś doradzi, dzieki A jednak ok, trzeba usunąć ze ścieżki /bin Edytowane 15 Marca 2022 przez pfirst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 wstyd przyznać ale nie kumam...też mam ten problem ale nie rozumiem co trzeba zrobić ;( mam skrót do tej gry np te xrengine i tam coś trzeba zmienić? bo tam na końcu te/bin jest le ja nie mogę żadnych zmian zrobić... dobra ludziska..dobra gdzieś w innym przypadku(modzie) też tak było i zrobili tak: Trzeba zrobić skrót na pulpit i zrobić zmianę "Rozpocznij w" trzeba skasować bin i ukośnik i tera działa!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 @ralf Mniej więcej o tym właśnie pisali wyżej, ale to bardzo dobrze, że udało Ci się do tego dotrzeć samodzielnie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi