Mnieciu Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 @Yossarian zasilacz z czarnej listy, zamykam temat! Klasyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Nie mam pretensji do Chińczyków. Z tego, że ich produkty są coraz lepsze trzeba się tylko cieszyć. Mam natomiast spore pretensje do firm, które sprzedają chińskie produkty jako własne, choć same nic nie produkują. Weźmy choćby taki SilentiumPC. Ludzie myślą, że kupując u nich kupują polski produkt i wspierają polską gospodarkę, a tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Wymieniłem chłodzenie procesora ze starego Fortisa HE1225 na nowszego Fortisa 3 HE1425 v2. Temperatura spadła o około 5 stopni. Miałem kupować jakieś droższe, ale do mojego I3 8100 to w zupełności wystarczy. Sądzę, że jak nawet kiedyś wymienię go na I5 8600k, to też sobie poradzi. No i podoba mi się jego wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ostatnio staniały dyski SSD, więc kupiłem sobie taki - https://www.x-kom.pl/p/400625-dysk-ssd-crucial-500gb-25-sata-ssd-mx500.html?utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Całkiem przyzwoity dysk z 5- letnią gwarancją, ogólnie polecany, chociaż to bramki TLC i trochę krótsza żywotność. W czarny piątek można go było w x-komie kupić za jakieś 290 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 WIELKI SZACUNEK I PODZIĘKOWANIA dla @Bubera Dzięki @Buberowi właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem MSI GeForce GTX 1070 Gaming 8GB GDDR5 (256 Bit) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 A tam, czasem się napiję , coś obiecam no i prędzej czy póżniej trzeba się wywiązać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 W dniu 12.04.2019 o 17:44, Buber napisał: A tam, czasem się napiję , coś obiecam no i prędzej czy póżniej trzeba się wywiązać O tak. Teraz nie piję, ale wcześniej po pijanemu narobiłem w życiu wiele głupot Kupując w ubiegłym roku GTX 1060, myślałem że złapałem Pana Boga za nogi. Różnica pomiędzy nią a GTX 770 była duża. Chociaż GTX 1060 6 GB nie jest kartą złą, to GTX 1070, to inna liga. Przykład na grze Elex. GTX 1060 ustawienia średnie (kilka na wysokie), a GTX 1070 wszystko na max. z temperaturą 60 - 65 stopni C. Jestem bardzo zadowolony. W najbliższym czasie nic nie będę zmieniał. Może za jakiś czas wymienię procesor i dodam więcej szybszego RAMu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 No @smox teraz nowe tytuły CI nie straszne GRATULUJĘ i pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 1 minutę temu, OldMan napisał: No @smox teraz nowe tytuły CI nie straszne GRATULUJĘ i pozdrawiam ! Masz rację @OldMan Jeżeli nie na Ultra, to na Wysokich ustawieniach powinno pójść większość nowych gier. Chodzi jednak o to, że większość z tych gier mnie nie interesuje. Jedynie Elex i Metro Exodus mnie zaciekawiły, no i czekam na Stalkera 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi