vidkunsen Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) легенда о коловрате (2017) Год выпуска: 2017 Режиссеры: Иван Шурховецкий Сценарий: Сергей Юдаков, Дмитрий Пальцев Операторы: Максим Осадчий Продюсеры: Джаник Файзиев, Александр Бондарев, Рафаел Минасбекян Актеры: Илья Малаков, Полина Чернышова, Алексей Серебряков, Александр Ильин мл., Игорь Савочкин, Тимофей Трибунцев, Александр Цой, Юлия Хлынина, Андрей Бурковский, Виктор Проскурин, ... [актеры и роли] Страна: Россия Премьера в России: 13.04.2017 Кинокомпания: Централ Партнерши https://www.kinopoisk.ru/film/844118/ Kołowrart - u Słowian zachodnich - Polskie plemiona, Czeskie, Serbowie(nie mylić z Rep. Serbską która jest na południu), Obodrzyce, Ranowie... znany pod nazwą Kołomir, czyli znak wspólnoty słowiańskiej często mylnie nazywany krzyżem celtyckim który Celtowie wzieli od Słowian gdy byli grzeczni i mieszkali koło nas, potem za swoje świństwa dostali po ryju i zerwali się skomląc z podwiniętym ogonem aż na wyspy , inne określenia: Kołokoł - dzwon alarmowy -fonetycznie: Kołokołny zwon lub z ukraińska: nabat. Świąszczyca - znak Peruna /Perunkasa - Boga Wojny zwany też mylnie Słowiańska swastyką, u mnie na Ślęzy jest ich pełno. Edytowane 15 Lutego 2017 przez vidkunsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 @vidkunsen Nie wiem dlaczego ale jak patrzę na ten trailer to mi do głowy przychodzi "rosyjska wersja 300" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Wyrobie sobie zdanie jak obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jak wyjdzie po naszemu to też z ciekawości obejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi