LordDino Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Yeee w końcu się na coś przydałem. Normalnie rosnę od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Jeżeli jest konkurs,mi to pasuje tylko małe pytanie czy można wygrać klucz do Mass Effect Andromeda uwielbiam tą serię więc jak będzie Stalkerzy??? Edytowane 13 Marca 2017 przez Stalker76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Polanie i Polanie II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dnia 8.03.2017 o 14:34, czernobyl10 napisał: @Agraelszczerze to młodzież nawet nie wie jakie gry były popularne 10 - 15 lat temu. Też mam sporo pudełkowych wersji gier i to nawet nieużywanych. bo ja wiem? jestem rocznik 93, więc też nie taki "dojrzały" ale takie gry jak Commandos, Commandos 2 MoC, Diablo II oraz gothic to szanuję tak samo ma się ze strongholdem i strongholdem Crusaderem, do wszystkich tych gier, oraz do innych starszych tytułów starałem się wracać co jakiś czas (dopóki mi się nie zepsuł komputer przeznaczony do tego :( ) Co do nagród, to dobrze by było tak jak Dino pisze dajmy na to kwota 100 zł i do tej kwoty może sobie zwycięzca wybrać, dobrze by było jeszcze możliwość wyboru serwisu ( Steam, Origin, G2A ) i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Może Asasyny lub Metro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ekhem... Pomysł z kwotą najlepszy - nie każdemu pasują Mass Effecty (ja się do dziś nie mogę przekonać, jakoś tak nie ciągnie) czy inne Asasyny. W razie problemów z ogarnięciem dokładnego regulaminu i / lub rozpisania zasad, polecam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 4 godziny temu, Sierioża napisał: W razie problemów z ogarnięciem dokładnego regulaminu i / lub rozpisania zasad, polecam się. Wrzuć swój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 13 godzin temu, apg2312 napisał: Wrzuć swój projekt Rozumiem, że kształt konkursu taki, jak Allen pisał na poprzedniej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jakby co to mam parę tytułów na steam'a na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 @Szperacz Napisz jakie, może kogoś zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Moja propozycja to Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator, Doom 2016, Far Cry 3,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Far Cry 3 był w ubiegłym miesiącu w CD-Action. Odpowie mi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 @blablabla, Dying Light(podstawka), antylogia Metro Redux, Deus Ex Human Revolution(podstawka). Dopiero teraz pomyślałem czy przypadkiem nie pochwaliłem za wcześnie, dlatego że w/w gry mam w pudełkach i czy sam kod wystarczy do aktywacji tych produkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 @Szperacz Kody wystarczą, choć jak ktoś chce to możesz mu wysłać pudełko na jego koszt. Oczywiście nikt do niczego nie zmusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Pierwsze 3 miejsca dokonują wyboru samemu do sumy 120 złotych każdy. To jest najprostsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi