XemgorekJK Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jak usunąc ten efekt tak jakby rozmywającej sie, pulsującej kamery, nie wiem jak to nazwać tu SS Od czego to zależy, od radiacji? jeżeli tak to jak ją wyleczyć, bo już zżarłem z 5 antyradów i nic nie pomaga, zabiera tylko HP i podbija głód :/ sory nie ten dział, przenieście jak możecie do Problemów technicznych, coś mi sie pokićkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Potrzeba snu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XemgorekJK Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Próbowałem spać każdą ilość godzin i po wstaniu to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Głód, radiacja lub masz wirusa i wg. fabuły potrzebny ci jakiś lek lub znachor - w zamyśle lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Widać, że jesteś napromieniowany. Musisz poszukać artefaktów obniżających radiację. To najlepszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XemgorekJK Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dobra to raczej od radiacji po wciśnięciu TAB w prawy dolnym rogu pod HP i kondycją pojawia się taka mała czerwona liczba wymieniłem się z jakimś pachołkiem za ACOGA na ognistą kule z -20 do promieniowania, wsadziłem go do "paska" i ta liczba zaczynała się stopaniowo zmniejszać, po wzięciu antyradu liczba ta jednorazowo spadła o jakieś 30 wiec to prawdopodobnie jest dawka aktualnego napromieniowania postaci. Dzięki smox za podpowiedź o tych artefaktach, kompletnie o nich zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi