DaarMoo Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Problem znany, ale ciągle powtarzający się. Granaty. W pewnym momencie mod przestał je widzieć. Stare metody nie działają. Wyrzucanie i zbieranie - nic. Zmiana klawiszy - nic. Kręcenie ŚPM - nic. Wywalenie z plecaka i kupienie - nic. Restart gry i komputera z jednoczesnym czyszczeniem - nic. Co tu jeszcze wymyślić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ściągnij pancerz, uzbrój sie w granat, ubierz pancerz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Często tak miałem w modach że jak zużyłem granaty jednego rodzaju i zmieniłem broń to już nie można było użyć innych które miałem w inwentarzu. Dopiero po znalezieniu choćby jednej sztuki z poprzednich można było wybrać te niewidoczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Pomogła "metoda" @kobal-a. Zacząłem po kolei wywalać wszystkie rzeczy, które niedawno nabyłem. Przyczyną był uniwersalny detektor anomalii. Po usunięciu z inwentarza spokojnie wyjąłem granat. Oczywiście z detektora korzystam dalej. Dzięki Panowie ! Mała poprawka. Przyczyna - uniwersalny detektor zepsuty (a to zbój - psuje wszystko) Edytowane 3 Marca 2017 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi