Nostalgov Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam wszystkich , mam problem dotyczący uruchomienia CoC.exe wyskakuje komunikat "ta aplikacja nie będzie działać na Twoim komputerze" Podejrzewam że chodzi o to że jest Win10. Ktoś jest w stanie pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 A masz zainstalowaną na komputerze podstawkę? Zew Czarnobyla jest samodzielnym modem, ale aby w niego grać, musi znaleźć w rejestrach na komputerze obecność podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostalgov Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Tak mam zainstalowaną. Rzucą na ten sam dysk tylko inne foldery. Filmik zobaczyłem zrobiłem wszystko to samo tylko zamiast symbolu promieniowania (coc.exe) mam książeczki zamiast ikonki ale tylko tyle na pierwszy rzut oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Odinstaluj CoC przy użyciu TEGO programu. Zrestartuj komputer i zainstaluj CoC ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 29 minut temu, Wotomin21 napisał: Podejrzewam że chodzi o to że jest Win10. Windows 10 z pewnością nie jest problemem. U mnie CoC + Hybrid działa na Win 10 bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Spróbuj uruchomić .exe jako admin w trybie zgodności np. z Win 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostalgov Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Antywirus McAfee non-stop wykrywa w tym pliku konia trojańskiego, teraz zauwazyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Plik jest bezpieczny (o ile rozmawiamy o archiwum pobieranym z moddb.com). To fałszywy alarm. Dodaj CoC.exe do wyjątków antywirusa i\lub wyłącz osłony antywirusa na czas instalacji CoCa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostalgov Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Tak z modbb dam znać później czy pomogło. Edit: Mam problem z nadpisaniem tego , w internecie za dużo nie znalazłem daje przywróć a i tak po odpaleniu przenosi powrotem Edytowane 6 Marca 2017 przez Wotomin21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Czego nie możesz nadpisać? Pisz precyzyjniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostalgov Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) 12 godzin temu, kondotier napisał: Czego nie możesz nadpisać? Pisz precyzyjniej. Pliku Coc.exe wchodzę w nawigacja -> elementy zaufane oraz poddane kwarantannie -> przywróć (coc.exe) I wracam do folderu pliku już nie ma ponownie wchodzę w elementy zaufane oraz poddane kwarantannie i on już tam jest , nie mam pojęcia jak to ominąć co go "przywrócę" to wraca z powrotem. Edytowane 7 Marca 2017 przez Wotomin21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Opuść osłony/wyłącz antywirusa (nie wiem jak to się nazywa w McAfee) i dopiero przywróć ten plik. Czy możesz wykluczyć katalog CoCa ze skanowania antywirusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostalgov Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Wyłączyłem zaporę plik był w katalogu po naciśnięciu "system nie może odnaleźć pliku C: .../coc.exe upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Plik znowu jest w kwarantannie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Najpierw zrób tak: Wykluczanie plików z McAfee: uruchom McAfee Anti-Virus i wybierz "Virus Scan" Kliknij prawym przyciskiem myszy na "On-Access Scan" w menu i następnie kliknij lewym przyciskiem myszy na zakładkę "Właściwości". Wybierz "Wszystkie procesy -> Wykrywanie-> Wykluczenia" opcji menu i wybierz przycisk "Dodaj" menu. Przejdź do folderu/pliku/plików, które chcesz dodać do ścieżki wykluczenia, i kliknij przycisk "OK" , aby wyjść McAfee Potem przywróć z kwarantanny plik coc.exe. Powinno śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostalgov Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dziękuje bardzo ! Mega pomogłeś wszystko lata jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi