Nostalgov Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam mam problem chce wyłączyć emiter w Labolatoirum na Jantarze ale stając pod wajcha klikam F i nic się nie dzieje , próbowałem skakać po tym z rożnych kontów łapałem i nic stoi jak stała ... Co mogę zrobić? Coc czysty dodane jedynie szybkie przejścia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Nic mi nie przychodzi do głowy... Możesz podrzucić zapis SPRZED wejścia do labu jak i ten z labu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Trzeba włączać wajchy od samego dołu (jest ich chyba trzy) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Założyłem z góry w swojej naiwności że jest problem z ostatnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 O ile dobrze pamiętam, to wyłączyć należy tylko tę najwyższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quiks Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Niedawno przechodziłem ową misje i sam miałem problem - Musisz koniecznie wszystkie (bodaj trzy) przełączyć by móc uruchomić tą znajdującą się na górze. Dalej czeka Cię tylko mała walka z... Spoiler Kontrolerem I voilà. Myślę, że pomogłem. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi