Stalker76 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam Wszystkich bez wyjątków.Otóż mam mały problem ze zwiększeniem udźwigu w modzie Tajne Ścieżki 2,mod oczywiście pobrany z naszej stalkerskiej strony dzięki Junxowi.Otóż sprawa jest taka wiem jak to zrobić ale w pliku ltx dokładniej system LTX nie ma ścieżki max walk weight i to mnie niepokoi,przeszukałem już gdzie się dało zmodyfikowałem plik fsg i pozostałe a tego jednego czy nawet tej jednej ścieżki znaleźć nie mogę...Pomożecie Kochani Stalkerzy.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 actor.ltx , system.ltx w tych plikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 W Tajnych Ścieżkach dane o udźwigu zostały przeniesione do innego pliku. Jak pamiętam, to musisz szukać w gamedata / config pliku inventory_sect albo czegoś o podobnej nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Tak na pewno w inventory. Sam niedawno grałem i też szukałem. Edytowane 28 Marca 2017 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Spoko dzięki, udało mi się już przekonfigurować te pliki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi