Szeregowy Killer Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Spoiler Expression : fatal error Function : CScriptEngine::lua_error File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp Line : 73 Description : <no expression> Arguments : LUA error: ....t.o.g.r.a.f\gamedata\scripts\sak_off_corpses.script:133: attempt to call field 'attach_to_npc' (a nil value) Pomagitie g.script Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Czy ma ktoś linka do SAMEGO moda nie razem z cieniem?bo wyczytałem że link z pierwszego postu zawiera wszystko (ponad 8GB),ja podstawkę mam,potrzebuje samego moda,czy można go pobrać z Moddb?(jeżeli tak to z którego linka konkretnie?)czy będzie to działać?zawsze podkreślacie żeby pobierać OD WAS stąd pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 13 minut temu, cez137 napisał: wyczytałem że link z pierwszego postu zawiera wszystko (ponad 8GB) Wszystko znaczy mod + patch + spolszczenie 4.53 GB. CAŁY MOD ZE SPOLSZCZENIEM OD @Sierioża: https://mega.nz/#!dDIkARBC!3Oa5kuu9xsPWp0c-UIKSa3EZ0AS_A3WdNMmv0QTvCjI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 @smox i @cez137 Pamiętajcie tylko, że (o ile mnie pamięć nie myli, a może mnie mylić) moja wstawka nie zawiera ostatniej wersji spolszczenia, tylko pierwszą. Gdyby komuś się chciało, może uaktualnić paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Panowie @smox i @Sierioża pamiętajcie, że @cez137 pytał o samego moda... Może niech najpierw napisze dlaczego szuka samego moda. Z tego co poczytałem po necie nie będzie to łatwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Znaleźć się da, ale nie do końca wiem po co - wersja forumowa jest wersją, pod którą robione było spolszczenie. Jak ściągnie moda z innego źródła, to nikt mu nie zagwarantuje bez ogrania, że to 1:1 to samo. W czasach łączy 100 Mb/s te kilka gigabajtów to nie jest dużo. Chyba, że ktoś ma u siebie na dysku wersję moda działającą z podstawką, to może udostępni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) @smox dzięki @Sierioża z tego co czytałem w temacie to jest już trzecia wersja spolszczenia,to najwyżej ja nałożę,no chyba że jest jakoś razem "sklejona" z modem "na stałe" to wtedy będe miał problem 17 godzin temu, Sierioża napisał: wersja forumowa jest wersją, pod którą robione było spolszczenie. Jak ściągnie moda z innego źródła, to nikt mu nie zagwarantuje bez ogrania, że to 1:1 to samo. no właśnie,i tego się obawiam,no zobaczymy 17 godzin temu, OldMan napisał: Może niech najpierw napisze dlaczego szuka samego moda @OldMan no bo podstawkę mam to po co mi zasysać ponad 8GB danych? chociaż teraz widzę że z tego MEGA całkiem szybko to idzie,no nic,będę kombinował jak nie pójdzie mi to tak jak chcę ściągnę całość Dzięki wszystkim no a tak wgl to fajnie by było jak ktoś już udostępnia linki z MEGA to żeby dało się to sciągnąć na raz,bo może i szybko to idzie ale co z tego?nie wiem co mam teraz robić,bo jak części nie ściągne to co mówić o całości ponad 8gb?a najlepsze jest to że ściągnęło się 88% także została końcówka a tu takie jaja Edytowane 26 Lipca 2018 przez cez137 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 @cez137 akurat tym komunikatem powyżej nie jestem zaskoczony.... Tam masz informację, że za 5h będziesz mógł ściągać dalej ale moim zdaniem nie możesz rozłączać się (czekając) z serwerem MEGA. Jeśli się nie uda daj znać. Wrzucę paczki na mój host. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) @OldMan że się nie można rozłączać to wiadomo,to nie torrenty,używałem nie raz i nie dwa Megi ale nie na takie duże pliki,głównie ściągałem muzykę i takie tam ale nigdy pliku ponad 4GB,nie napisałem tego wcześniej ale w trakcie ściągania przerwało mi transfer,miałem 57% i jak "odświeżyłem" to zaczęło ssać od 37% no i tak dobiło do 88% i później ten monit sie pokazał, wgl to próbowałem teraz zassać solianke z Moddb ale kompletnie nie wiem z którego linka,pamiętam kiedyś to było "DOWNLOAD" w okienku po prawo a teraz w ogóle tego nie ma,nawet się zarejestrowałem bo pomyślałem że teraz to może być problemem ale też nic, jestem w kropce Edytowane 26 Lipca 2018 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 @cez137 Skoro tak gdzieś u siebie upchnę całość do pobrania około + - południa podam CI linki do pobrania tylko muszę przejrzeć gdzie mogę to wrzucić. Uzbrój się w cierpliwość dam znać a MEGA sobie odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 @OldMan ok,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 @cez137 https://drive.google.com/open?id=1avXe3i3RCEgop00-c5B4tRodDYG-d-GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 @OldMan rozumiem że tu jest podstawka,patch i najnowsza polonizacja ta w wersji trzeciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 To jest mod w wersji z pierwszego posta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 @OldMan aha,rozumiem,zrobiłem wszystko po kolei zgodnie z instrukcją instalacji z pierwszego postu oprócz tego że dałem fixa nie z 20.05 tylko z 18.06.17(tego nowszego) i taka akcja jak odpalam moda,co robię nie tak? rozumiem że plik "gamedata" mam wgrać w plik z podstawki czyli cienia tzn zamienić go z ori?tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Jaka masz podstawkę ? 1.0004 1.0005 1.0006 ? Wersja box steam czy gog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) @OldMan 1.0006 box ale nie ori i mam degradator na 1.0004 i go użyłem,a czy zadziałał?nie wiem no bo gra mi sie nie uruchamia a to widać w menu dopiero ale pamiętam że używałem go w priboy story i działał bo tam tez trzeba było zdegradować podstawkę do wersji 1.0004 Edytowane 26 Lipca 2018 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Sorry ale skoro nie masz oryginalnej podstawki która kosztuje 20 zł moja pomoc w tym momencie się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 @OldMan kiedyś tam to ktoś mi dał i tak leżała,do CoCa kupiłem ori CS i CoP a tego nie mam akurat i pomyślałem że na tym pójdzie,skoro nie to muszę sobie kupić ori,koszt śmieszny masz racje tylko trzeba czekać na paczkę,myślałem po prostu że szybciej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Wrzuć innego cracka pod 1.0004 ja np nie mogłem odpalić oryginała pod win 10, dopiero na cracku zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 16 minut temu, OldMan napisał: Sorry ale skoro nie masz oryginalnej podstawki @cez137 Ekhem ekhem a temat z repackami Komy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 @Zwinny coś mi się wydaję że coś źle zrobiłem,zrobię instalację jeszcze raz @tom3kb Ekhem repackami Komy?co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 @tom3kb co ma wspólnego repack do posiadania oryginału ? Posiadam wszystkie trzy płytki i dlatego uważam, że mam prawo korzystać z wersji repack @cez137 Moim zdaniem kup sobie wersję BOX. I nie tą z CD-ACTION nie na STEAM i nie z GOG. Tylko tą którą widać na zdjęciu. Nigdy nie miałem z nią problemów a co ciekawe w pudełku jest druga płytka z patchami do wersji 1.0004 1.005 Skoro masz oryginalna płytkę i jest to wersja 1.0006. Nie wiem co może nie grać... U mnie katalog instalacyjny wygląda tak: Dawno nie grałem w NS2016 i pewnie nie jest to coś najnowszego ale przegrałem całego moda bez problemu. Jakbyś nie miał któregoś z plików to Ci udostępnię.| A może masz jakiś błąd w pliku log? Tak u mnie wygląda katalog instalacyjny NS2016 w jaki grałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 2 minuty temu, OldMan napisał: @tom3kb co ma wspólnego repack do posiadania oryginału ? No (że chyba zapomnieliście o tym temacie) i, że to jest jakieś rozwiązanie jego problemu bez latania po dziwnych stronach czy szukania 50 wersji cracka bo może ta czy inna zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) @OldMan 7 minut temu, OldMan napisał: kup sobie wersję BOX. 7 minut temu, OldMan napisał: Tylko tą którą widać na zdjęciu. tak właśnie zamierzam,po prostu żeby mieć bo pewnie jeszcze nie raz będzie mi potrzebna 7 minut temu, OldMan napisał: Skoro masz oryginalna płytkę i jest to wersja 1.0006. przecież Ci wcześniej napisałem że mam 1.0006 ale nie ori 7 minut temu, OldMan napisał: 7 minut temu, OldMan napisał: A może masz jakiś błąd w pliku log? raczej nie bo gra chodzi normalnie(chodzi mi o podstawkę) włączałem ją kilka razy aby się upewnić że podstawka chodzi bez problemu Edytowane 26 Lipca 2018 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi