Dentist Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 Hej, mógłby ktoś wrzucić nowy link do pobrania moda? Torrent nie działa, a na drugiej stronie trzeba się zarejestrować z ruskim numerem telefonu 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 @Dentist Wygrzebałem kilka linków: Torrent z Yandexa, Torrent, Google Drive 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dentist Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 @Agrael dzięki piękne! 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Misja na trzy traktaty naukowe dla Sacharowa to jest coś ważnego? Zszedłem do x18 i powinien być na szafkach (1:30 na filmiku) u mnie nie ma. Czy to jest item takiego rodzaju co go mogą burery gdzieś wystrzelić poza tekstury? Bo trochę ich i poltergeistów w tym labie się kręciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Tak patrząc na to z boku NS 2016 to nie stara wersja. A już w Opku 2.0 bodajże albo i wcześniej była blokada przed latającymi przedmiotami questowymi. Jednakże jego brak może być tym spowodowany. A nie leży gdzieś w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Chodzę i szukam 😏 Jeszcze mi przyszło do głowy, że czasem przedmioty nie respiły się/nie pokazywały się na niskich ustawieniach graficznych, oświetlenie mam dynamiczne, tekstury jednak na niskie na tym złomie co w to pykam. Chociaż pierwsze problematyczne przedmioty byłyby na starcie moda, a tu szło normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @Ignachinio nie dawało mi spokoju i zrobiłem szybki rajd na dolny poziom zanim burery i poltergeisty zaczęły szaleć no i niestety przedmiot może być przez nie rzucany więc kij wie gdzie go szukać jak człowiek będzie chciał zejść powoli i metodycznie czyścić poziomy. Trzeba zrobić jakiś szybki rajd i potem gdzieś się zabunkrować i wystrzelać całą watahę, którą na siebie ściągniemy. Albo wyciągnąć te mutki na górę, grunt, że się wyjaśniło o co chodzi, teraz zgodnie z zasadą masz łeb i ch&# to kombinuj. @edit Problem rozwiązany, wpadnięcie na pełnej @#$&*@, strzelanie do wszystkiego zanim się wrogowie skapneli co się dzieje i traktat/książka zdobyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Dlatego wolę rozwiązanie z Opka że przedmioty questowe nie latają albo są w plecakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi