daniu Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Tak jak w tytule spada mi zdrowie bez pwoodu. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Zjedz coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Powody mogą być różne. Radiacja, głód, krwawienie lub działanie innych czynników np. psionika. Możesz się też przespać w grze i zobaczyć, czy postać nie zginie przed wstaniem z materaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Radiacja, krwawienie,psi odpadają. A więc to chyba głód który nie ma wskaźnika... Edit. Zjadam konserwe, wypijam wódkę, zażywam antyrady a za chwilę znowu to samo. Ekran się trzęsie... Gdyby nie dwie Dusze to bym zginął w sekundę. Jestem w bazie Czystego Nieba... Edytowane 24 Maja 2017 przez daniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Nie wiem czy to dobry pomysł, ale może byś pokazał screen z gry? Może jest coś czego nie zauważasz? Edytowane 24 Maja 2017 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 A w jakimś modzie to nie były takie anomalie promieniotwórcze, że jak w nie się wlazło to później spadało życie non stop od radiacji. I trzeba było unikać tych miejsc na mapie. Tak mi się coś kojarzy ale jak na złość nic nie mogę znaleźć na forum w szukajce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Ale ze mnie idiota. Ustawiłem przyspieszenie czasu żeby pominąć noc. To dlatego tak szybko spadało mi życie ;D Dopiero jak zwróciłem uwagę jak szybko 'obraca' się zegar to zareagowałem. Sprawa rozwiązana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 @daniu - Są w tym modzie, właśnie na bagnach, dwa miejsca w których są anomalie promieniujące, z dawką nieuleczalną. Jedna jest w bazie CzN, gdzieś koło cmentarza, a druga przed mostkiem do południowej wioski. Ta druga jest o tyle istotna, że do wioski będziesz prowadził ważnego NPCa. Doprowadzenie go sprawia trudności i jak wleziesz w tę anomalię, powtarzanie raczej nie jest miłe. Jest z lewej strony mostka jeszcze kładka. To nią trzeba przechodzić. Części mutantów są jadalne, ale z zapitką procentową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi