kanon1022 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Witam nie mogę uruchomić tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 @kanon1022 A jakieś objawy nie-uruchomienia? Przecież w pierwszym poście jest repack. Instalujesz i grasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 @kanon1022 Możesz bardziej opisać problem? Ładuje Ci się a po chwili Cię wywala? Wcale Ci się nie ładuje? Nie jestem specem w tych sprawach, ale założę się że nawet moderatorzy Ci nie pomogą, z takim opisem. Musisz bardziej opisać problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 jakieś okienko mi wyskakuje takie jak wiersz poleceń pojawia się początek uruchomienia , z jakiego pliku go uruchamiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Nie mam moda na dysku, ale każdy repack ma (jak podstawka) folder bin, a w nim plik XR_3DA.exe. Spróbuj może uruchomić jako administrator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 15 minut temu, Sierioża napisał: Nie mam moda na dysku, ale każdy repack ma (jak podstawka) folder bin, a w nim plik XR_3DA.exe. Spróbuj może uruchomić jako administrator? nic to nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 @kanon1022, którą wersję pobrałeś? Grywalna jest ta - LINK DO HBM 0.9.6. (WERSJA W 100 % GRYWALNA) : https://yadi.sk/d/4pprWoXmynQ2X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 4 minuty temu, smox napisał: @kanon1022, którą wersję pobrałeś? Grywalna jest ta - LINK DO HBM 0.9.6. (WERSJA W 100 % GRYWALNA) : https://yadi.sk/d/4pprWoXmynQ2X nie mogę tego pobrać ,pokazuje Eset ,że jakiś wirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Też mam Eset, pobierałem nie tak dawno i nic nie pokazywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 11 minut temu, smox napisał: Też mam Eset, pobierałem nie tak dawno i nic nie pokazywał. nie daję rady tego pobrać , próbowałem kilka razy i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 @kanon1022, trzeba mieć konto na Yandexie. Mod wczytuje się tam i dopiero stamtąd pobierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 2 minuty temu, smox napisał: @kanon1022, trzeba mieć konto na Yandexie. Mod wczytuje się tam i dopiero stamtąd pobierasz. mam konto ale darmowe , daję pobierz i wszystko stoi nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Też mam darmowe (innych chyba nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 To wyłącz tego antywirusa na czas pobierania. Darmowe konto wystarczy, tam można trzymać pliki o wadze co najmniej 20 GB, o ile nie więcej. Ponieważ przy próbie pobrania z podanego linku masz komunikat " File download limit exceeded. You can only save it to Yandex.Disk:, to plik zapisujesz na swojego Yandexa, a potem ze swojego konta bez żadnego problemu ściągasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 8 minut temu, smox napisał: Też mam darmowe (innych chyba nie ma). tak robię i nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Zobacz z mojego Yandexa - https://yadi.sk/d/fedMhJss3NuLXo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 3 minuty temu, smox napisał: Zobacz z mojego Yandexa - https://yadi.sk/d/fedMhJss3NuLXo nie daję rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Nic więcej nie mogę zrobić. No i wyskoczył problem. Mamy zamiar spolszczyć tego moda. Jednak jeżeli ludzie będą mieli problemy z jego pobraniem, to nie jest dobrze. No, ale sprawdziłem przed chwilą i mnie pobieranie rusza od razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Sprawdziłem, po zapisaniu do naszego dysku na janku można spokojnie pobrać, a tak w ogóle to liczę na was tłumacze bo mod jest zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 13 minut temu, smox napisał: Nic więcej nie mogę zrobić. No i wyskoczył problem. Mamy zamiar spolszczyć tego moda. Jednak jeżeli ludzie będą mieli problemy z jego pobraniem, to nie jest dobrze. No, ale sprawdziłem przed chwilą i mnie pobieranie rusza od razu. spróbuję jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 @kanon1022.Nie wiem, czy Ci pomogę, ale mam moda w wersji HBM v1.5.0 (build_6760) + Weapon pack + Patch1.5.1, wszystko śmiga, tylko moda odpalam z pliku, jak poniżej (najlepiej zrobić skrót na pulpicie): Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 @kanon1022 spróbuj innej przeglądarki? @smox Którą wersję bierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 8 minut temu, Sierioża napisał: @smox Którą wersję bierzecie? Sądzę, że tą - HBM 0.9.6. (WERSJA W 100 % GRYWALNA). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 @smox Ściągam, za ~20 min będzie, wrzucę na GD, bo na Mega też już więcej narzekań, niż pochwał. Edycja: @apg2312 Wrzuć jak możesz do #1. https://drive.google.com/open?id=0B2fMc7zgoBJAT2NlZlFLa2hfYWM Rozmiar fizyczny: 5 566 463 229 43 589 plików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 20 godzin temu, Sierioża napisał: @kanon1022 spróbuj innej przeglądarki? @smox Którą wersję bierzecie? Witam inna przeglądarka pobiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi