tomekj3 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Co to jest? Gra przeglądarkowa walczysz z innymi graczami, zabijasz potwory, kupujesz nową broń itp. wydobywasz uran, za który później możesz zakupić nową broń, uzbrojenie, psa itp. Narazie mam zlecenie na strone www, gdy tylko ją skończę to dodam nowe bronie, psy, chemikalia itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Gra przeglądarkowa: https://4programmers.net/Forum/JavaScript/300533-gry_przegladarkowe_w_js http://zarabiam.com/Temat-Re4ktor-152069 https://pl-pl.facebook.com/RE4KTOR/ Wygląda zachęcająco. Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez vidkunsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 @tomekj3 - dalej wszystko owiane mgłą tajemnicy. Wejście, to kupienie kota w worku. Prosiłem o screeny, bez reakcji. Zaczyna mi to wyglądać na jakąś kryptoreklamę . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Kondotier - sarkazm, zajrzyj w linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekj3 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 @vidkunsen W czymś problem? Cały czas pracuje nad grą, dodałem dziś m.in. forum, powiadomienie o nowym lvl. Gdy nazbieram trochę forsy postaram się zatrudnić grafika aby całkowicie zmienić szatę graficzną. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dla mnie Re4ktor żaden, nie gram w tego typu gry i wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekj3 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 @kondotier reklama @vidkunsen Więc po co komentujesz itp nie kminię tego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Nie komentuję, stwierdzam fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekj3 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 2 minuty temu, vidkunsen napisał: Nie komentuję, stwierdzam fakt. Nie wiem, czy kogokolwiek interesuje czy w coś grasz czy nie grasz. Oczywiście nie piszę tego ze złośliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 3 godziny temu, tomekj3 napisał: Więc po co komentujesz itp nie kminię tego 3 godziny temu, tomekj3 napisał: Nie wiem, czy kogokolwiek interesuje czy w coś grasz czy nie grasz Jeszcze jedna tego typu odzywka, i ja będę złośliwy. Bezinteresownie zresztą. To raz. Dwa - czego Ty od nas oczekujesz ? 22 Października 2017 napisałeś W dniu 22.10.2017 o 19:53, tomekj3 napisał: Witam, robię stronę internetową. dzisiaj jest 16 sierpień 2018 roku, a strona jest dalej w rozsypce. Poza tym, zadałem sobie trud przeczytania regulaminu Twojej strony. Już pomijam nawet, że to bełkot, jakich mało dotąd widziałem, ale ponieważ zarabiasz, a przynajmniej chcesz zarabiać na swojej grze sprzedając "płatne udogodnienia" za pomocą smsów Premium, to uprzejmie informuję Cię, że za reklamę się płaci. Od tej chwili każda próba reklamy będzie usuwana. A jak będziesz uparty, a mi się to znudzi, to usunięte zostanie Twoje konto. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekj3 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Jak masz taką potrzebe zaspokoić swoje ego to usuń ten temat, konto moje rownież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 W dniu 22.10.2017 o 19:53, tomekj3 napisał: Jest to gra związana z Czarnobylem, wybuchem reaktora No, to ten reaktor już chyba nie wybuchnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekj3 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 heheh nie, nie wybuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi