Jump to content

Re4ktor - gra online o czarnobylu

tomekj3

Recommended Posts

Witam, robię stronę internetową. Jest to gra związana z Czarnobylem, wybuchem reaktora. Mam do Was prośbę abyście mi podpowiedzieli co o tym sądzicie. Jakie będzie Waszym zdaniem zainteresowanie. Oto link do jeszcze nie gotowej wersji reklama a tu link do fanpage gry reklama proszę o Wasze opinie. I czy będziecie mi w stanie pomóc przy ewentualnych pomysłach na rozwój gry

@tomekj3 Wygląda to słabo. Przynajmniej na razie, ale nie sugeruj się moją opinią, bo jestem miejscowym marudą.

Biorę pod uwagę, że strona w budowie i czekam na wersję finalną.

A coś więcej o samym projekcie? Na czym ta gra ma polegać? 

6 minut temu, tomekj3 napisał:

Gra ma polegać na przemierzaniu, walce, pojedynkach z innymi graczami w strefie czarnobyla. Gracz ma za zadanie przetrwać w post-apokaliptycznej dziczy

Popatrz sobie w inne tematy, jak opisywane są gry, jakie informacje podajemy etc.

Bo w ten sposób, to można powiedzieć, że Stalker polega na zabijaniu ludzi i mutantów, pif-paf pistoletem i uciekanie przed anomaliami.

Jak na razie kiepsko Ci ta reklama wychodzi... 

@Burbon ogólnie nie, ale w ramach przyjętej konwencji i faktu, że gracz jest zamknięty w Strefie to trochę tak :)

Stalker nie jest postatpo, tylko to zwykłe science fiction. Masz sobie teren czarnobylskiej strefy zamkniętej, gdzie szlajają się stalkerzy w poszukiwaniu artefaktów, opryszkowie poszukują schronienia, a handel nielegalnym towarem kwitnie. Do tego całą ta otoczka z laboratoriami, świadomością Z, itd. Tu nie ma w tym żadnego postapo, żadnych kataklizmów ludzkości ani nic z tych rzeczy. 

Zależy jak na to patrzeć, a jak kataklizm dosięga jakiś duży obszar to już nie może być post apo? ;) Powiedzmy mamy epidemie zombie w obu amerykach, to będzie jakieś post apo wtedy czy nie, jak tam zostaną tylko niedobitki ludzkości, a np Europa i Azja pozostaną czyste.

@Chlebczarow

Zboczenie zawodowe :) No to jeszcze, upadek meteorytu, wirus, kataklizm naturalny itd.

• 8 months later...
  • 4 weeks later...

Dobry wieczór po długich namysłach od nowa uruchomiłem Re4ktora teraz pod nowym adresem reklama serdecznie zapraszam do gry :) Wszelkie propozycje mile widziane, również współpraca.

Przy okazji za jakiś czas (prawdopodobnie pod koniec roku) będę poszukiwał grafika do zaprojektowania nowej zupełnie nowoczesnej odsłony gry. Osoby zainteresowane już teraz mogą do mnie pisać na pw

• Positive 1

Witajcie drodzy gracze!
Chcecie coś kupić lub ulepszyć a nie macie kasy? Od teraz to nie problem, dla zalogowanych graczy jest możliwość wykorzystania swojego procesora do kopania uranu 1f642.png:) za 6K jednostek uranu otrzymacie 50forsy 1f642.png:) Zapraszam reklama

Za reklamę się płaci :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.