Zigi Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Wylot przy zakładaniu tłumików ( próbowałem je założyć na M16 i ak 74). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zmień rozdzielczość na 1024x768 i dopiero wtedy załóż tłumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Na takiej rozdzielczości gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 A co masz w logu ? Bo ten błąd na zrzucie niewiele mówi. Widzę też, że grasz przez koto na Steamie. Może jak przesiądziesz się na normalną instalkę + mod kłopotów będzie mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ostatni plik z katalogu logs. xray_marcin_01-06-18_13-23-31.mdmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Chodzi właśnie o plik "nazwa_użytkownika".log wstaw pierwszy od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Jest. xray_marcin.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ok teraz sprawdź czy przed założeniem tłumika masz pod minimapką zegarek. Możesz też wstawić sejwa sprzed założenia tłumika. Wystarczy plik nazwa_użytkowniaka.sav lub quick.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) tlumik.dds tlumik.sav Edytowane 6 Stycznia 2018 przez WujekJar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Więc tak: ja gram na rozdzielczości 1600x1200 u u mnie tłumik jakoś się mieści ale ogólnie jest problem bo zajmuje dwa sloty a u Ciebie jest 1,5. Spróbuj zwiększyć rozdzielczość na największą jaką masz i wtedy załóż tłumik. U mnie po założeniu tłumika całą ikona broni przesuwa się w dół: tlumik ok.ddstlumik ok.sav Edytowane 6 Stycznia 2018 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 @WujekJar - w tym modzie, aby do broni podczepiać dodatki, najpierw trzeba "przeczytać" instrukcję. To takie karteczki z kołem zębatym. Znajdujemy je w schowkach, albo musimy kupić u handlarzy. Aby "przeczytać, dajemy użyj mając ją w inwentarzu i ona znika. Są oddzielne na broń rosyjską i NATOwską. Robiłeś takie coś? Bo tego na twoim savie widać nie będzie, a właśnie może być przyczyną wylotu. A cudze savy z błędami, o czym się przekonałem na poprzedniej instalacji, pozostawiają ślady w modzie i później są problemy z grą. Mam świeżą instalację i nie chcę sobie jej zabagnić. DODANO: A ten tłumik z inwentarza, to jest chyba tylko do AK74u. Nie wiem jak u @kazik się "zamontował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Teraz, kondotier napisał: @WujekJar - w tym modzie, aby do broni podczepiać dodatki, najpierw trzeba "przeczytać" instrukcję. To takie karteczki z kołem zębatym. Znajdujemy je w schowkach, albo musimy kupić u handlarzy. Aby "przeczytać, dajemy użyj mając ją w inwentarzu i ona znika. Są oddzielne na broń rosyjską i NATOwską. Robiłeś takie coś? Bo tego na twoim savie widać nie będzie, a właśnie może być przyczyną wylotu. A cudze savy z błędami, o czym się przekonałem na poprzedniej instalacji, pozostawiają ślady w modzie i później są problemy z grą. Mam świeżą instalację i nie chcę sobie jej zabagnić. @kondotier chyba znalazłem przyczynę problemu... Co do instrukcji gdyby @WujekJarjej nie miał nie byłoby opcji założenia tłumika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Tak, czytałem instrukcję na broń. Natowską i radziecką, bez tego nie miałem możliwości montowania tłumików. I próbowałem na najwyższej rozdzielczości, nie dało rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Więc spróbuj wczytać moje sejwy takie jak podałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 @kazik Wczytałem zapis. Wylot mam przy otwieraniu ekwipunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Jeszcze się nie dorobiłem tłumika na AK74 ( jestem dopiero za torami przed rozmową z Andrzejem), to się upierał nie będę. A z poprzednich gier, takich dupereli nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 2 minuty temu, WujekJar napisał: @kazik Wczytałem zapis. Wylot mam przy otwieraniu ekwipunku. Pomyślę ale na razie jak chcesz grać graj bez tłumika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 @WujekJar - Ile savów masz w katalogu zapisów? Zostaw dwa ostatnie, a resztę przenieś poza moda. Podobnie wylatywał MaklerR ( w innej sytuacji) i zmniejszenie ilości zapisów pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Dobrze. Tłumik do schowka włożę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Próbowałeś na rozdzielczościach z proporcją ekranu 16:9? Czy tylko na 4:3? Dodano: @WujekJar Spróbuj więc na tych z proporcją ekranu 16:9, np. 1366×768 lub innych obsługiwanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Tylko 4:3. Spróbowałem. 1360x768. Wylot. Wylot mam na wszystkich rozdzielczościach. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez WujekJar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Na niektóre modele broni nie idzie założyć tłumika - z miejsca jest wylot (też tak miałem). Obawiam się, że nic z tym nie da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Jak się nie da to się nie da... szkoda. Dziękuję za zaangażowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi