cichy Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Platforma: Call of Misery Data premiery: 27.06.2020 r. (najnowsza wersja) Autor: Stone OPIS: Spoiler Breathing of Zone jest modyfikacją bazującą na platformie Call Of Misery, której podstawowym celem jest przeniesienie właściwości z Misery 2.2 i patcha 1.4.22 na silnik x64. Główny nacisk położono na stabilność oraz czerpanie maksymalnej przyjemności z rozgrywki. W projekt włożono wiele wysiłku - naprawiono liczne błędy ( w tym samego silnika ) oraz dodano brakujące tekstury. Całkowicie przeprojektowano i jednocześnie zoptymalizowano Alife pod kątem słabszych PC. W celu uzyskania bardziej mrocznej atmosfery liczne lokacje poddano sporym zmianom. Ponadto wszystkie tekstury zostały skompresowane do lżejszej formy, co powinno wyeliminować powtarzające się błędy i nieoczekiwane wyloty spowodowane brakiem pamięci w opcjonalnym silniku x32. Modyfikacja jest dostępna zarówno w języku rosyjskim, jak i angielskim. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Mod posiada wbudowany instalator. Wystarczy postępować zgodnie z jego wskazówkami. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Google Drive - [KLIK] Cloud.mail - [KLIK] Źródło: AP-PRO.RU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigmar Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 @cichy Ciekawie wyglądający modzik - rozumiem, że zangielszczenia nie ma? Albo że zangielszczenia z CoM czy innych dodatków działać nie będą? Tak na marginesie, dużo też różnic między nim a Echo of Misery? Bo sam nie wiem w co grać w kwestii dodatków do CoM-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Jako ,,weteran" Misery i CoM mogę powiedzieć że w końcu coś nowego, mam nadzieję że jakoś utrudnią rozgrywkę i mam wielką nadzieję że bronie będą zabijały, a nie jak w Misery 2.2 że mosin potrzebuje więcej niż jeden strzał w głowę najemnika by go zabić ._. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 @Sigmar - ten mod jest moim zdaniem lepszy od Echo Of Misery - na pewno ma zmiany w gameplayu jakich wcześniej nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigmar Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 @cichy no to już mnie zainteresowało...można poprosić o jakiś ciekawy przykład? I zapytam ponownie, jakieś zangielszczenie czy póki co żadnych planów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigmar Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Sam sobie odpowiem na pytanie xd i wybaczcie double-posta, ale kilka rzeczy do dodania. W dniu 23.01.2018 o 08:53, cichy napisał: JĘZYK: ROSYJSKI No tak nie do końca - sporo rzeczy jest po angielsku, nawet w menu jest możliwość wyboru na angielski. Broń, zadania od DoctorX. Po rosyjsku są, z tego co zauważyłem zadania z MLR-a. Tzn. były bo je zangielszczyłem, może się komuś przydadzą Zangielszczenie co prawda maszynowe więc i czasem (czasem, hehe) są dziwne "kfiatki" i inne, ale już przynajmniej wiadomo o co chodzi dla nieznających grażdankowych znaczków z chęcią zangielszczyłbym też filmiki i dialogi z przewodnikami, ale nawet nie wiem gdzie tego szukać :x Teraz inne pytanie, do grających w moda - jak u was jest z a-life? Działa na całej mapie i sąsiednich czy tylko do kilkuset metrów? Bo niby jest "życia w całej Zonie", ale nie widziałem, żeby na sąsiednich się coś działo. Co więcej, w kordonie będąc w wiosce kotów akcja dzieje się tylko do torów, za nimi wszystko jakby zamierało. Tak powinno być? Czy może to przez jakiś mod który dodałem? (zima w zonie z CoC-a i pokazywanie jednostek jak w CS wraz z liczbą i kierunkiem marszu). mlr.zip Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Sigmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobosko Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Dziala spolsczenie z Misery 2.2 do tego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 @Sobosko - przeczytaj wpis nad twoim, a szczególnie to, co tam jest na pomarańczowo i czerwono, dużymi, wytłuszczonymi literami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 W ubiegłym roku mod doczekał się nowej wersji ( 1.6.2 ). Główną zmianą jest przeniesienie gry na silnik x64. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi