pacjent1972 Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Rosja i Rosjanie przyzwyczaili świat a w szczególności nas Polaków do tego że to kraj pełen osobliwości, i jak w to wątpić? Post-apokaliptyczna Lada ________________________________________________________________________________________________________*** "Kopalnię" kryptowalut w garażu urządzili sobie rosyjscy "górnicy". Niestety instalacja elektryczna nie wytrzymała takich obciążeń, doszło do pożaru owego garażu oraz pobliskich w których były zaparkowane auta. Straty oszacowane z samej tylko "kopalni" to około 3.000 tyś. $ Oraz video z pożaru: http://englishrussia.com/video/miners.mp4 ______________________________________________________________________________________________________________*** Komputer osobisty Made in Russia p.s. A tu sposób na niższe temperatury, tego @smox na pewno nie próbował 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Lady & Gentlemen: Resident Evil Spoiler 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Ten z kompem lodówce próbował uzyskać nadprzewodnictwo i przyśpieszyć kompa, ale mu lodówka nie uciągnęła tak niskich temperatur . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 @gawron Tak się śmiałem ze o mało nie skończyłem jak gość 0.38 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted February 17, 2018 Author Report Share Posted February 17, 2018 Tak płonie X6 Moskwa, Rosja, parking osiedlowy. Efekty: Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 17 godzin temu, Buber napisał: Tak się śmiałem ze o mało nie skończyłem jak gość 0.38 Ten jegomość to gwóźdź programu, od razu go wyłowiłem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts