pacjent1972 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Rosja i Rosjanie przyzwyczaili świat a w szczególności nas Polaków do tego że to kraj pełen osobliwości, i jak w to wątpić? Post-apokaliptyczna Lada ________________________________________________________________________________________________________*** "Kopalnię" kryptowalut w garażu urządzili sobie rosyjscy "górnicy". Niestety instalacja elektryczna nie wytrzymała takich obciążeń, doszło do pożaru owego garażu oraz pobliskich w których były zaparkowane auta. Straty oszacowane z samej tylko "kopalni" to około 3.000 tyś. $ Oraz video z pożaru: http://englishrussia.com/video/miners.mp4 ______________________________________________________________________________________________________________*** Komputer osobisty Made in Russia p.s. A tu sposób na niższe temperatury, tego @smox na pewno nie próbował 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Lady & Gentlemen: Resident Evil Spoiler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Ten z kompem lodówce próbował uzyskać nadprzewodnictwo i przyśpieszyć kompa, ale mu lodówka nie uciągnęła tak niskich temperatur . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 @gawron Tak się śmiałem ze o mało nie skończyłem jak gość 0.38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Tak płonie X6 Moskwa, Rosja, parking osiedlowy. Efekty: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 17 godzin temu, Buber napisał: Tak się śmiałem ze o mało nie skończyłem jak gość 0.38 Ten jegomość to gwóźdź programu, od razu go wyłowiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi