Akmed1109 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Problem z zadanie polega na tym że Żeka Dublet umarł sobie, a ja nie mam save przed jego śmiercią. Czy istnieje jakiś sposób żeby go "wskrzesić" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Niestety nie ma sposobu aby go wskrzesić. Nie możesz zacząć grać od autozapisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akmed1109 Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Nie mam jak, Najwyżej oleje to zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 @Akmed1109 - Chyba nie olejesz, bo jak pamiętam, rozmowa skutkuje dalszymi zadaniami. Bez nich mod chyba nie do skończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Witam, gdzie mogę znaleźć tego całego dubleta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Akmed1109 - spróbuj zainstalować ten program dopisując w nim uprzednio lokacje i postać którą chcesz uczynić nieśmiertelną: Никто_не_умрёт.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 @JARO19 patrz 13:45 https://www.youtube.com/watch?v=8JjW8FZCzDk A jak nie chodzi po tej drodze, albo leży jego trup, to musisz jeszcze raz wejść na lokację, ale wcześniej w ustawieniach wyłączyć opcję ginięcia NPCów w anomaliach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi