Gość Diegtiariow Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Nazwa: Beautiflly Faction Commander Autor spolszczenia: Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Zmiany: Spoiler Modyfikacja została zaktualizowana do wersji 1.1 i teraz jest mroczna, poprawia standardową grafikę, częściowo zmieniając pogodę. - Ulepszona grafika - Promienie słoneczne działają nie tylko rano - Władca Zony (cheat-menu) - Wojna frakcji (Faction Commander) - Kradzież pieniędzy z NPC (podziękowania dla Shoker {Шокер]) - Usunięto niewidzialne ściany (teraz ogrodzenia nie mają niewidzialnych barier) - Dynamiczne wiadomości (podziękowania dla AMK-Team za adaptację) - Egzoszkielet "Ciężkie Niebo" (podziękowania dla Greshnik13rs za to) - Teraz NPC przy poziomie trudności: Nowicjusz > 0.45 trafienia Doświadczony > 0.60 trafienia Weteran > 0.75 trafienia Mistrz > 0.90 trafienia - Waga zwiększona z 35 do 50 przy biegu z małym traceniem wytrzymałości i z 75 do 80 przy biegu z szybkim traceniem wytrzymałości. Od autora: Spoiler P.S. Zostało dodanych parę prac ode mnie, ale nie są tak znaczące jak powyżej opisane mody. Adaptowałem wszystko dla wszystkiego, ale nie specjalnie. Wszystko u mnie działa, w przypadku wykrycia błędów > napiszcie tutaj, poprawię (potrzebny będzie log błędu). Zaktualizuje moda, jeśli spodoba się ludziom lub chociaż nie nazwą jego kałem. Screeny: Spoiler Instalacja: Spoiler Skopiować do folderu ze grą wszystkie pliki, które znajdują się w archiwum. Linki do pobrania: Spoiler DropBox: [KLIK] Źródło: ap-pro.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 @Stalker Kamil Dobrze by było dodać, na jakiej podstawce ustanawiać tego moda. Nie wszyscy doczytają na ich forum. No i pobieranie przez Dropboxa, nie jest najlepszym rozwiązaniem. Na pewno tak nie pobiorę. Na mojego Dropboxa wpuszczam tylko zaprzyjaźnionych. Jeśli ktoś jednak się zdecyduje na takie pobranie, niech wstawi moda na jakiś popularny hosting. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 http://www.playground.ru/files/s_t_a_l_k_e_r_clear_sky_fc_commander_moya_versiya_ver_1_1-174554/ http://www.playground.ru/files/s_t_a_l_k_e_r_chistoe_nebo_faction_commander_modern_solinx-35058/ https://gamefront.online/files/listing/pub2/STALKER_Clear_Sky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 @vidkunsen Te linki są martwe. Wstaw je jeszcze raz, ale tak, aby się otwierały po kliknięciu. Wtedy będzie je można dodać do #1. A tak przy okazji. Oglądając stronkę tego "ulepszenia", zauważyłem, że jest tam wersja 2.51 z możliwością wyboru kilku addonów do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Działa, ściągnąłem przed chwilą na próbę: http://www.playground.ru/files/s_t_a_l_k_e_r_clear_sky_fc_commander_moya_versiya_ver_1_1-174554/ S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky "Fc commander моя версия (ver 1.1)" gamedata.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 @vidkunsen Właśnie o tak wstawione linki się rozchodzi. Klikasz i jesteś na miejscu gdzie należy. A za wstawienie już pobranej gamedaty - . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi