Sin member Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Jest angielska wersja tego moda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 A już myślałem, że po NLC7 mnie nic nie zdziwi... Poziom trudności "Szaleństwo" (ew. Obłęd): Poziom trudności "Ból": 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 " Dla tych, którym NLC wydaje się zbyt łatwe " To już naprawdę podchodzi pod masochizm. Dodatkowo usuwanie zapisów po śmierci GG. Ciekawe, co będzie dalej. Może przejście gry z wyłączonym monitorem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 1 minutę temu, Agrael napisał: Usuwanie zapisów po śmierci GG. Ciekawe, co będzie dalej. Format dysku twardego po śmierci gracza. Ewentualnie spalenie się podzespołów komputera. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 W dniu 24.07.2020 o 18:09, Anton Gorodecki napisał: A już myślałem, że po NLC7 mnie nic nie zdziwi... Poziom trudności "Szaleństwo" (ew. Obłęd): Poziom trudności "Ból": Skąd pobrałeś spolszczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 11 minut temu, Monolithalian napisał: Skąd pobrałeś spolszczenie ? Serio? a kto przez te lata i ostatnio spolszczył tyle modów. Jak już coś to możesz pytać ewentualnie kiedy premiera ale takimi pytaniami lepiej nie denerwować tłumaczy. U Antona premiery spolszczeń wyjeżdżają jak czołg... znienacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 24 minuty temu, tom3kb napisał: Serio? a kto przez te lata i ostatnio spolszczył tyle modów. Jak już coś to możesz pytać ewentualnie kiedy premiera ale takimi pytaniami lepiej nie denerwować tłumaczy. U Antona premiery spolszczeń wyjeżdżają jak czołg... znienacka. Zapytałem bo widzę na screen shocie że ma polskie napisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 No to już wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 34 minuty temu, Monolithalian napisał: Skąd pobrałeś spolszczenie ? Przetłumaczyłem jedynie tekst znajdujący się na powyższych zrzutach ekranu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Podczas przeglądania wstawek z modami na naszym forum natknąłem się na zapomniany przez wszystkich Darkest Time: Extended. I teraz nasuwa się pytanie.. Czy mod rzeczywiście jest aż tak kiepski, że jego ukończeniem pochwalił się tylko @kondotier ? Stwierdziłem, że go postawię i sam sprawdzę. Mroczny klimat Zony aż wylewa się z ekranu, ale momentami odniosłem wrażenie, że jest aż nazbyt ciemno. Kolejną godną uwagi '' nowością " jest muzyka, przy której ktoś się napracował - idealnie wpasowuje się do oprawy wizualnej. Jest jeszcze jeden duży plus - dubbing. W ilu produkcjach spotkaliśmy się z amatorskim podkładem głosów ? Rzadko się to zdarza. Oczywiście są też nowe zadania, ale na ich temat nie mam zbyt wiele do powiedzenia, bo po prostu nie znam rosyjskiego. Nie sposób jest zrecenzować moda po dwóch godzinach gry, ale w moim przypadku dalsza przygoda nie ma większego sensu. Trochę zrzutów: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 @Agrael mod nie miał wzięcia bo nie dało się go uruchomić na polskiej podstawce, chyba nie było też repaka. No, a przez to, że kupa rzeczy to były nagrane dialogi, myśli to zrobienie do tego napisów od zera to by była masa roboty i problemów więc mod przeszedł bez echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 @tom3kb Może wtedy nie było jeszcze repacka, ale na ap-pro jest dostępna wersja samodzielna. Wiadomo - tłumaczenie akurat tego moda byłoby bardzo czasochłonne, ale nawet osoby znające rosyjski zbytnio się nim nie zainteresowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi