NATANAEL Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 PROSZĘ O POMOC! JAK NAZYWA SIĘ MOD DO STALKER COC GDZIE ZNAJDUJĄ SIĘ POJAZDY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 A był taki w ogóle? Chyba musisz je sobie zespawnować samemu. @NATANAEL do skrótu do gry dopisujesz -dbg. W czasie gry wciskasz ESC, potem S. Otwiera ci się spawner i respisz sobie co chcesz. W razie problemów są nawet filmiki na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Takowy mod nie istnieje. Ponieważ już jest to w grze. Możesz zespawnić auto za pomocą debug menu najłatwiej. W opcje startowe o ile masz na steamie dodajesz -dbg. Lub tworzysz !skrót! Stalker-CoC.exe i w elemencie docelowym D:\Programssss\test\Stalker-CoC.exe dajesz na końcu -dbg czyli D:\Programssss\test\Stalker-CoC.exe -dbg. Po odpaleniu nowej gry klikasz ESC i w menu klikasz S. Po czym odpala ci się menu wybierasz tam pojazdy, pojazd ci się spawnuje i wszystko działa. Aby odpalić autko musisz nacisnąć O i jedziesz. Edit: Ścieżka do gry jest z mojego kompa, także nie kopiuj tego :D. Edytowane 27 Grudnia 2018 przez Flick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 @NATANAEL Jeśli w opcjach ustawień sterowania nie ma miejsca na przypisanie klawiszowi uruchamiania silnika, to nie pojeździsz. Nawet zespawnowanymi. Logika moda nie przyjmie ich. Niby uruchamianie silnika można dodać do user.ltx, ale tylko wtedy jak pojazdy z możliwością wsiadania do nich, już w modzie były. A w CoC to trzeba chodzić na piechotę. Inaczej nic nie znajdziesz. DODANO - No i @Flick wyjaśnił sprawę. Ja o tej opcji nie wiedziałem, bo grałem bez spawnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Natanael: http://www.playground.ru/cheats/s_t_a_l_k_e_r_zov_pripyati_spavn_menyu_vse_veschi_oruzhie_artefakty-35548/ http://stalker-gsc.ru/load/29 I tak wygląda ich menu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi