Filippo23 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie chodzi o bieg/chód, tylko ile możesz mieć i się nie męczyć i ile możesz maks. nieść. Czyli przykładowo: Możesz się swobodnie poruszać do 50kg, a od 50 do 60 zaczynasz się szybciej męczyć, nie możesz długo biegać, oraz chyba przy 65 nie możesz chodzić. Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowicjusz Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 http://rapidshare.com/files/162144318/task_manager.ltx.html Jeżeli jeszcze nie masz tego pliku, to już wrzuciłem go na rapida... czekam na rezultaty :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Hmm... :-> Prosiłbym jednak o cały katalog misc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowicjusz Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 http://rapidshare.com/files/162148448/misc.rar.html Wedle życzenia :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zobacz to: http://odsiebie.com/pokaz/929825---c712.html Nie wiem czy działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowicjusz Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Wrzuciłem do gamedata do reszty modów. CS się odpala... ;-) Na razie czyszczę bagna z renegatów i misje poboczne nie mają limitów, więc nie mogę sprawdzić czy mod działa. Ale już niedługo wyjdę w świat, i jeżeli będą kłopoty to się zgłoszę. Dzięki za pomoc :-D [ Dodano: 2008-12-06, 19:37 ] Ukończyłem niedawno Clear Sky i muszę przyznać że mod spisuje się praktycznie bez zarzutu. Czas odebrania nagrody jest nieograniczony, tylko zauważyłem pewien mały błąd. Mianowicie, czasami gdy wykonałem kilka zadań dla jednej frakcji, w PDA w misji odbierz nagrodę nie kumulowały się wartości nagród. Np: Mamy już do odebrania 3000 rubli od wolności, zabijamy dla nich mutanty, otrzymujemy komunikat misja wykonana i że nagroda czeka w bazie, a w PDA pisze, że dalej jest do odebrania 3000. Ale w bazie czeka tyle kasy na ile sobie zasłużyliśmy czyli powiedzmy 4500 rubli, i błąd nie przeszkadza zbytnio w rozgrywce. Jeszcze raz dziękuję za szybkie wykonanie moda :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp3cu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Można zmodyfikować artefakty odciążajace tak aby przenosił wieksze obiażenia w pliku artefact.ltx np. parametry additional_inventory_weight = .... Tutaj wpisać ile kg odciążenia additional_inventory_weight2 = ..... tutaj ta sama wartość dla artefacków: Nocna Gwiazda Grafiti Złota rybka Ale można zmodyfikować kazdy inny np meduzę :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Mam pytanie : czy jest jakiś mod, który zamieniałby położenie lokacji w grze, np. przenosiłby bazę Wolności na Wysypisko, a Bandytów do Doliny Mroku? Gram w Wolności i byłoby to spore ułatwienie, a poza tym Dolina Mroku bardziej pasuje do Bandytów, jak to było w SoC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Niestety nie ma takiego moda i raczej nie powstanie. Sprawiłoby to bardzo wielki trud modderom, nie tylko spawn należałoby edytować, ale też skrypty i pliki konfiguracyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Szukam moda który zmieniłby na najmożliwiej realne staty broni. Wrzuciłem już dwa ale twórcy bardziej sugerowali się sympatią do konkretnych pukawek niż realizmem. Gdyby jeszcze działał na starych save-ach byłoby świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Hm... Da się zrobić. Pracowaliśmy nad tym z Leszkiem, ale coś ucichło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Najbliżej chyba jest w Oblivion Lost (bez tuningu), przesadzili z FN 2000 ale reszta do przyjęcia. Nie znam się na modowaniu ale czy staty z Oblivion nie ułatwiły by sprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 W Clear Sky są ulepszane bronie - to duży problem. I jest nieco więcej nowych linijek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Dlaczego do C.S. jest tak mało modów? Grałem na czyściochu i Random Modzie i zagrał bym jeszcze na czymś ciekawym. Może coś polecicie? Alle żeby mógł spolszczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 zagrał bym jeszcze na czymś Przejrzyj dział Modyfikacje gotowe-tam ciekawa propozycja Windmakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Fiedia jeżeli mówisz o tym zlepku modów od Windmakera to raczej nie polecam wysypuje się przy przejściu na Wysypisko zupełnie, wiem z autopsji. Jeżeli dobrze pamiętam są tam moje posty opisujące napotkane problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turysta Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Szukam moda do CS. Chodzi mio udziwg(tak ze 200) , cos z handlazami i kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Modyfikowanie tej gry w ten sposób jest banalnie proste. Zapoznaj się z działem 'Tworzenie modyfikacji' w obu grupach. Jeśli szukasz ułatwienia, to przejrzyj dział 'Modyfikacje gotowe'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turysta Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A moze byscie mi doradzili jakies mody do cs bo ja dopiero zaczynam grac i nie jestem tak obcykany jak wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jeśli chodzi o zwiększoną realność, mnóstwo ulepszeń i przyjemność - Random Mod Ułatwienie gry - Easy Start 2.0 Większość modów ze sobą koliduje, tak więc zdecyduj się na jeden lub porównaj pliki *.ltx programem WinMerge. Zalecam instalację wszystkich patchy po kolei (ekhm... są u nas na forum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Istnieje mod, który umożliwiałby dołączenie się do Czystego Nieba po wyjściu z Bagien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Jak na razie taki mod nie powstał, modding stalkera odszedł już w niepamięć, więc jest coraz mniej modów. Dzisiaj można spotkać większość mini-módów i to też niezbyt często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colio Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mam pytanko kiedy wyjdzie jakis mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Najwięcej projektów znajduje się na forum gsc-game.com, o ile takowe w ogóle istnieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mam pytanko kiedy wyjdzie jakis mod A o co Ci dokładnie chodzi...? Proszę, nie pisz jakimś szyfrem, tylko jasno, o co Ci chodzi! Bo modzika, to ja mogę Ci zrobić na udźwig 1kg, i to będzie mod. Zadowolony...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi