Duszman Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004/6 Data premiery: 14.02.2019 r. Autorzy: XiaNi (FS 1.3), King Friday (R-A. Project), @Duszman (kompilacja) Autor spolszczenia: @Duszman OPIS: Spoiler Modyfikacja stanowi połączenie dwóch innych projektów na platformie CCz - Freeplay Start 1.3 oraz Re Animation Project. Ponadto autor kompilacji postanowił na własną rękę dokonać kilku drobnych zmian. Cechy moda: freeplay, możliwość handlu bronią z innymi stalkerami, wyłączono Mózgozwęglacz, losowa zawartość schowków, nowe przejścia między lokacjami. INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Cień Czarnobyla 1.0004/6. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. W pliku fsgame.ltx zmieniamy linię: $game_data$ = false| true| $fs_root$| na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Nasz serwer - [gamedata .rar] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnajperPL Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 spoko opcja dla tych którym znudziło się ponowne przechodzenie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 fajnie ,że nie działa a link do patcha jest lipny i nie istnieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Edit. Nie zauważyłam, że @Duszman zmieniłeś nick. W takim razie tylko Ty możesz poratować linkami, chyba że ktoś inny ma moda u siebie : P @DaveLja Nawiasem mówiąc, masz w prawym górnym przy postach taką opcję jak "Zgłoś", jak coś nie działa, to tam najlepiej pisać, wtedy lepiej widać, co jest do zrobienia. Choć w tym przypadku najlepiej napisać do autora połączenia, bo jest nim użytkownik forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 @DaveLja Gdyby zależało Ci na tym modzie, to skontaktowałbyś się w sprawie linków z @Duszman, bo jak zapewne zauważyłeś, to on jest jego autorem. Warto czasami samemu coś zrobić, a nie tylko czekać na gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 9 godzin temu, Agrael napisał(a): @DaveLja Gdyby zależało Ci na tym modzie, to skontaktowałbyś się w sprawie linków z @Duszman, bo jak zapewne zauważyłeś, to on jest jego autorem. Warto czasami samemu coś zrobić, a nie tylko czekać na gotowe. Już mi nie zależy xd zainstalowałem complete mod 2012 tam też podobno jest Free play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolin12 Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 @DaveLja Jeśli zależy Ci na freeplayu najlepszym wyborem będą mody oparte o Call of Chernobyl np. świetne Anomaly. Jest o wiele bardziej rozbudowane o wymienionego przez Ciebie starego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 z przykrością muszę stwierdzić że link zdechł a ja nie posiadam jakichkolwiek mirrorów, z góry przepraszam jednak te 4 lata temu liczyłem że mediafire to najlepszy hosting, ale jeżeli komuś na tym zależy to mogę odtworzyć i odświerzyć tego moda 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 @Duszman Nie nakłaniam, ale byłoby fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 @Duszman Nie pytaj, a działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Ogólnie już odtworzyłem tego moda oraz go przetłumaczyłem dzięki czemu już nie będzie mieszania się polskiego z angiegamedata.rarlskim A i mod jest grywalny tylko na wersji 1.0004 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 @Duszman Czyli mamy wszystko w jednej paczce - mod, patch i spolszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 (edytowane) @Agrael w tej paczce znajduje się Freeplay i Re Animation, spolszczyłem to aby nie było wysp z językiem angielskim ale nie odtworzyłem patcha gdyż on dodawał nowe ceny broni które w skrócie zaburzały ekonomie Zony ( za jeden automat mogłeś się żywić i pić przez cały rok ) cóż nie pomyślałem o tym będąc jeszcze dzieciakiem, ale planuje w przyszłości zabrać się za poprawę ekonomii i parametrów uzbrojenia, lekarstw i pożywienia Edytowane 14 Maja 2023 przez Duszman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 @Duszman Na pewno duży plus za chęci Szkoda, że nie ma zrzutów, ale może ktoś kiedyś takowe wykona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi