Jara Zioło Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 siema skoro ostatnio udało mi się pokonać bugi graficzne w czystym niebie to postanowiłem zająć się przechodzeniem tej zacnej gry no i wiadomo na początku czyścimy bagna no tylko że nie u mnie po wyzwoleniu stacji pomp (bo wierze obserwacyjną anulowało mi od razu jak dostałem na nią misję) całe czyste niebo stwierdza że są już wystarczająco silni i poradzą sobie z główną bazą bandytów więc anulują mi wszystkie zadania odzyskania terenu czy oczyszczenia drogi i tak za każdym razem jak odpalam nową grę a robiłem to już z 4 razy za każdym razem na innym poziomie trudności Co jest z tym nie tak? jako dowód wysyłam kilka zdjęć oto nasze "wystarczające wojska" oraz pełne zaopatrzenie a to mapa poczynań jak widać tylko stacja pomp jest odbita a reszta anulowana Co robić? Jak żyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Olać tą wojnę frakcji bo jest zrypana, ciągnąć główną fabułę i wyjść z bagien. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Niestety to jeden z większych błędów Czystego Nieba, nic nie zrobisz. Zresztą i tak na Wysypisku nie patrzą na to ile masz tylko biorą wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 @Jara Zioło ja to kiedyś naprawiłem, trzeba było zająć 4 punkty żeby można było iść na ich bazę. Nie pytaj o fixa bo go zrobiłem kilka lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Jak pamiętam, na wskazany do zajęcia punkt trzeba gnać od razu jak tylko ma się sygnał, bo można nie zdążyć. Chyba też trzeba tam zabić choćby jednego Renegata i doczekać nadejścia wojowników CzN. A to trochę może potrwać, bo się nie śpieszą. Oprócz strzelaniny i może kilku przedmiotów do inwentarza, niewiele jest z tego pożytku. Najważniejsze, aby zająć Park Maszynowy. Zawsze, tak w grze jak i w modach, starałem się obsadzić CzN północne zabudowania, ze względu na istniejący tam dodatkowy teleport. W razie potrzeby skorzystania z niego, nie trzeba bez przerwy się strzelać. Chyba że ktoś tak woli. @Jara Zioło Przeczytaj jak chcesz. Dowiesz się jednak o działaniach z wyprzedzeniem, a nie wszyscy to lubią. Spoiler Była wyżej wzmianka o okradzeniu na Wysypisku. Oczywiście, można się wycwanić i przed wejściem do piwniczki co lepszy sprzęt gdzieś zachomikować. Ale traci się fajną grę na odzyskanie sprzętu. Nieodwracalnie tracimy tylko kasę, więc do tego momentu albo nie sprzedajemy tego co zebraliśmy i gdzieś to gromadzimy, albo za posiadaną kasę kupujemy co się da, aby później to sprzedać. Choć część kasy wróci do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jara Zioło Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 dzięki za informacje kiedyś już przechodziłem i takiego problemu nie miałem a szkoda bop teraz chciałem trochę zarobić na start. Dobra lecę z fabułą dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi