vidkunsen Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Gabi und Brennzünder 24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca @vidkunsen mam nadzieję, że ten pies fatalnie aportuje bo jak rzucisz...😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Niemiecki żołnierz Gabi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Spoiler 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Ile kotków . @LisKot to może otworzysz hotel dla kotów ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 21 godzin temu, Polski_Szogun napisał(a): hotel dla kotów Obawiam się, że nie stać mnie na takie inwestycje. 😿 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Moja mama też by chciała, ale kasy na tyle nie mamy 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Ares śpi na nowym fotelu gamingowym: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Raczej Cerber niz Ares. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia To jest kot, nie trzygłowy pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia W drodze na plac zabaw: p.s. charakter, nie wygląd. Cerber 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) @vidkunsen i tutaj trafiłeś w dziesiątkę . Jak trzyma go ktoś na rękach i dużo gada, to on mocno kładzie łapę na ustach żeby nie mówić . Jak przychodzi i miauczy to znaczy: "Człowiek głaskaj!" Albo przyjdzie na łóżko (do mnie często przychodzi się przespać), zacznie mruczeć i ugniatać łapkami to znaczy: "Zrób mi miejsca, pogłaszcz i idę spać". On ma charakter królewski, tak jak większość kotów Edytowane 23 Sierpnia przez Polski_Szogun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Gabi włazi na wóz od strony ściany, rozwala sie i śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października Stosunek gabi do wszelkiej krytyki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi