Suseł Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 @tom3kb Nie pomyślałem ale dałem mu imie Tofik od koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Ale mój "Bayun" to by łyknął twoje "Tuszkany" (oczywiście po skończeniu drzemki) 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Łyknął łyknął, gdyby najpierw trafił na Śląsk, zmierzył się ze mną a potem wyjął go z klatki😂 Kiciuś słodki😻 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 To mój Jamnior Makar 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 @Karozilla rzadko już się teraz widzi te "przegubowce", jakoś się ta rasa "znudziła" ludziom. Na tym zdjęciu skojarzył mi się z tą psią głową na dachu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Ja kocham jamniki ten to akurat synek od mojego poprzedniego jamniora,przyprowadził mi go do domu ale cwany jest,A jak powiesz "spacerek" to już koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Kot się grzeje. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Gabi, za 2 tygodnie kończy 6 miesięcy. Labrador 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 @Suseł nie żebym cię podpuszczał ale załatw obie susła 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Gabi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Gabi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Spoiler 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia @LisKot hmm w nicku "kot" i zdjęcia kota są ciekawe czy następne będą zdjęcia lisa 🦊 ☺️ Ps. Fajnie śpi z tym wywalonym języczkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia W lisa się jeszcze nie zaopatrzyłem. 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Pół żartem pół serio: https://demotywatory.pl/5234416/Takie-pokolenie--caly-czas-przed-telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia No wreszcie z Cwaniak-iem zostaliśmy kumplami, zajęło to dużo czasu ale się wreszcie oswoił. ☺️ 🐈 Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Co do kotów (ten wyżej to taki fajny dachowiec) to na ich widok przypomina mi się stare powiedzenie armii rosyjskiej z okresu gdy podbijali Kaukaz (XIX w tzw. n.e.): Приручать жителей холмов — это все равно, что трахать тигра: и страшно, и смешно!. Spoiler Ujarzmiać ludy górkie to jak jebać tygrysa i strasznie i smiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Gabi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Ares słodziak no nie ? W dniu 20.04.2024 o 08:57, tom3kb napisał(a): No wreszcie z Cwaniak-iem zostaliśmy kumplami, zajęło to dużo czasu ale się wreszcie oswoił. ☺️ 🐈 Pokaż ukrytą zawartość Piękny kotek W garażu Filemon i Piorun siedzą na lodówce 😄. Ares jest mojej siostry , Filemon mój , Piorun mamy . Piorun ma taką minę , bo nie lubi zbytnio towarzystwa , a Filemon to inna para kaloszy Edytowane 22 Kwietnia przez Polski Szogun 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia @Polski Szogun a co to za rasa bo taki kłaczaty ☺️ to na dachowca nie wygląda. U mnie też się czarna mamuśka w niedzielę na wsi pojawiła. Ma małe to się nie boi i przychodzi po michę. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia @tom3kb Ares jest norweski leśny , ale ta mała dwójka to dachowce . No podobna jest do Piorunka . Ej ile muszę mieć pkt reputacji aby dostać rangę "stalker" ??? Ja pamiętam jak Filuś miał niebieskie oczka ... 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Norweg z lasu, kumpella ma takiego, czasem nie wiem kto bardziej pierdo.nięty ona czy on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2 godziny temu, vidkunsen napisał(a): czasem nie wiem kto bardziej pierdo.nięty ona czy on. No koty lubią wariować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Z dziś: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja (edytowane) W dniu 1.05.2024 o 08:50, vidkunsen napisał(a): No racja XD Edytowane 6 Maja przez Polski Szogun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi