mkk7 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Premiera nowego Call of Duty: Modern Warfare zapowiedziana na 25 października, platformy to: PC, Xbox One i PlayStation 4. Gra ma dostać nowy silnik graficzny (fotorealistyczne wrażenia, renderowanie PBR, oświetlenie wolumetryczne i technologia ray tracing). audio ma dostać pełne wsparcie Dolby ATMOS. Akcja ma być wciągająca i osadzona we współczesności w ramach której będziemy wykonywać tajne operacje w różnych zakątkach świata, dostępna będzie kampania (podobno bardzo ważna dla twórców), kooperacja i tryb multiplayer (najprawdopodobniej zrezygnowano z trybu battle royale i zombi). Call of Duty: Modern Warfare będzie wspierać tryb cross-play (możliwość wspólnej gry, grających na PC i konsolach). Brak przepustki sezonowej, wszystkie nowości udostępniane będą za darmo. Źródło: Call of Duty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Skończyły im się nawet nazwy w generatorze, to musieli wrócić do podtytułu sprzed ponad dekady. Proponuję zamiast "Modern Warfare" "Modern Modern Warfare". Za parę lat dla symetrii mogą dać w nowej części "Modern Modern Warfare Warfare". Następnie "Modern Modern Modern Warfare Warfare", "Modern Modern Modern Warfare Warfare Warfare" i tak dalej, i tak dalej... "(...) Spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam" Tak mi się skojarzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Ja to bym wolał remaster Call of Duty z dodatkiem United Offensive lub Call of Duty 2, czyli moich ulubionych części, które ciągle sobie ogrywam niż kolejne Modern Warfare z fabułą rodem z filmów Michaela Baya. Po trailerze widać, że znów wiele scen przeniesiono żywcem ze znanych filmów. Jeśli ktoś z was oglądał całkiem fajny film "13 godzin: Tajna misja w Bengazi" to powinien od razu skojarzyć około połowę scen z tej zapowiedzi. Dla mnie Call of Duty zakończyło się na Black Ops... Jak zaczęły się walki z jetpackami biegając po ścianach i walki z robotami czy w kosmosie to dałem sobie spokój z tą serią. Co prawda WWII przetrawiłem, bo wracali do mojej ulubionej epoki, ale i ta część nie urywała czterech liter jak wcześniejsze części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Problemem CODa nie jest to, że są wybuchy jak w filmach M. Baya, nie jest to, że odwalamy tam takie akcje, że normalny Navy SEAL to by się przy tym poskładał w 10 sekund, nie jest problemem nawet powykręcana i nieraz przegięta do granic możliwości fabuła. Problemem jest to, że ta gra wychodzi co roku z, na dobrą sprawę, małą ilością zmian. W ostatnich latach to chyba główną zmianą były wspomniane przez Feru jetpacki i bieganie po ścianach - tylko co z tego, skoro ogólny feeling gry jest ten sam? Jak chcą "naprawić" markę to niech na dobry początek dadzą jej chwilę odetchnąć - jej i nam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Grałem w 1 + dodatki, 2 , 3 - na psx 2, 4 tzw warfare i dałem sobie spokój po ujrzeniu "realizmu" gry gdzie "podobno fachowcy doradzali", kolejna liniowa sztampa, topos jak w filmach z hollywoodu - brak pomysłu to starocie odświeżają. p.s. ostatnio zobaczyłem "odświeżony horror z lat 80-tych "Smętarz dla zwierzaków" "- nawet nie dodali cyfry 2, liczą na brak pamięci widzów tak samo jak w powielanych niczym Ford T filmach i grach rodem z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spleyled Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Z tego krótkiego trailer'u wnioskuję, że ta część będzie bardzo podobna do Call Of Duty 4: Modern Warfare. Wiele graczy ( w tym ja) uważa ją za najlepszą część tej serii, więc nie zdziwię się, że zrobią coś w tym stylu jak pierwsza część. Fajnie, gdyby do multi wrzucili mapy właśnie z COD4: MW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 CoD - ... (ZSRR) ...a naboje Komisarzu!? naboje towarzyszu zdobędziecie w boju, po poległych.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Pojawił się fajny materiał dotyczący tego jak faktycznie będzie wyglądać nowy COD i jeśli to o czym mówi ziomek z filmu się sprawdzi, to może to być udany powrót serii, ale jak będzie? Zobaczymy jesienią: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi