Guest Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 Kilka miesięcy temu wrzuciłem film z naszymi dywagacjami na temat rosnącej popularności Czarnobyla. Minęło trochę czasu, serial HBO się skończył i fakty są takie, że turystów zainteresowanych wizytą w Zonie przybyło. Z jednej strony dobrze, z drugiej... Spoiler Dobry kawałek tyłka nie jest zły, to wszyscy wiedzą. Tylko - podobnie jak w przypadku pomysłu odpalania świateł w Prypeci - są jakieś granice. No właśnie: są, czy nie ma? Co sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 Może i moda na Czarnobyl wraca, ale warto sobie zadać pytanie, jaka to jest moda. Bo ja mogę zrozumieć to, że ktoś chce zwiedzić to miejsce z tego czy tamtego powodu.... ale za takie cyrki jak powyżej, czy za tą całą "dyskotekę" co była w zeszłym roku.... to chyba powinni tam wysyłać serio policję z pałami wysyłać, żeby tą hołotę przeganiać. I niech sobie każdy gada co chce, ale są granice których NIKT nie ma prawa przekraczać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yossarian Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 Raczej nie da się zabronić, robienia takich "sesji", bo po prostu nie będzie komu tego wyegzekwować, zważywszy na korupcję jaka tam panuje. Nie ma też co za bardzo liczyć, że względy moralne powstrzymają amatorów lansu takich siuśmajtek. Chęć zdobycia kasy i zaistnienia jest u niektórych, jak widać, o wiele silniejsza niż jakieś tam skrupuły - wypada, czy nie wypada robić to w takim miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 Napisano wczoraj o 12:04 ss.3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts