Ignachinio Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Siema, moje pytanie jest proste, o co chodzi z zadaniem na zwiad od Fanata.. Polazłem tam, stado najemników wybiłem. wieżyczki jak strzelały tak strzelają ale co dalej? gdzie iść czego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Zasadniczo na Metalurgię idziesz po imadło dla kolesia z MW , tudziez po zapiski/ksiażkę dla Arhary . Cos tam Fanat plumkał - ale - jak mniemam - to taki koloryt lokalny pod powyższe zadania. No i jest tam jeszcze schowek na wiezy - całkiem zacny - bodajże od Groma. Edytowane 19 Czerwca 2019 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Ale ja mam to jako zadanie, przeprowadź zwiad w zakładzie.. I co zrobić muszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 No to przeleć cały Zakład wzdłuż i wszerz ... a potem odmelduj się Fanatowi. Wybacz - robiłem te zadania daaawno temu i pamięć już nie ta. Pamietam imadło i książke ... ale Fanata niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zapewne chodzi o zadanie "Rozpoznanie bojem" i daje je Wkręt. Oczywiście chodzi o imadło, a przy okazji trzeba zobaczyć co tam z tymi najemnikami w Hucie. Najpierw mamy pogadać z Fanatem jak się do tej Huty dostać. Fanat kieruje nas do Parowu, tam rozwalamy najemników, znajdujemy bunkier i namiary na przejście do Huty. W Hucie rozwalamy wszystko i odnajdujemy imadło. Zadanie zaliczone. Odnosimy imadło do Wkręta. Tak to, mniej więcej leciało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Dzięki a gdzie go szukać Ktoś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 @Ignachinio Tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi