Ignachinio Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 Pany pytanie schowek złodzieja na bagnach. Został mi ostatni punkt do sprawdzenia. Gospodarstwo kontrolerów północny skraj mapy. mam okrąg ale nic nigdzie nie ma? Gdzie szukać tego schowka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 (edited) Nie kojarzę o jaki schowek chodzi, możesz napisać co to za zadanie? Edited June 21, 2019 by Pure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted June 21, 2019 Author Report Share Posted June 21, 2019 Zadanie na schowek złodzieja od Aleksandrowicza (bagna paczki dla Zimnego) Mam takie okręgi na mapie wchodzę w środek, jest śmiech jakiś mutek i to wszystko. Ostatni okrąg mam właśnie w tym chutorze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terich09 Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 Ja musiałem wyjść z lokacji i wrócić na bagna żeby skrypt zaskoczył. Powinny ci się po tym ostatnim okręgu pojawić nowe na mapie i w którymś będzie schowek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwinny Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 Najciemniej pod latarnią, u mnie ten schowek był przy przejściu na kordon gdzie czystoniebowcy siedzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted June 21, 2019 Author Report Share Posted June 21, 2019 Mi został ten ostatni punkt, muszę wejść i wyjść z lokacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted July 19, 2019 Report Share Posted July 19, 2019 Ten schowek to chyba spawn losowy. W żadnym filmiku miejsca jego pojawienia nie pokrywały się z miejscami które wyświetliły się u mnie. I coś mi się widzi, że te miejsca trzeba oblecieć, bez przeładowania. Bo kiedy "zwiedzałem" te miejsca zaraz po otrzymaniu naprowadzenia, to tam gdzie go nie było rozlegał się śmiech, pojawiała się zombiaczka i zaznaczenie znikało. Ale przerwałem grę i na drugi dzień gry, już w pustych miejscach nie było śmiechu, zombiaczki i kółka pozostawały. Ale najgorsze było to, że w niektórych zaznaczonych miejscach były plecaki. I bądź mądry, przypadkowe, czy zadanie zawalone bo się strzelba nie zespawnowała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cez137 Posted January 19, 2021 Report Share Posted January 19, 2021 @Ignachinio zrobiłeś może to zadanie? Bo mam go obecnie w zadaniach i na razie go w ogóle nie ruszałem bo właśnie nie wiem jak mam go wykonać, przecież nie będę latał jak głupi po kilku lokacjach, tak, wiem że kotleta odgrzalem 😆 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 19, 2021 Author Report Share Posted January 19, 2021 Sprawdzasz te kółka zawsze będziesz miał śmiech i coś się zrespi. Ja miałem go ukrytego pod tym łóżkiem w przysiółku kontrolera. Trochę musiałem się nachodzić aby go poszukać ale jest pod wyrkiem w tej pierwszej izbie. Schowek jest zawsze w centralnym miejscu pkt. Wiec warto szukać pod workami, kamieniami. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts