Ignachinio Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Pany pytanie schowek złodzieja na bagnach. Został mi ostatni punkt do sprawdzenia. Gospodarstwo kontrolerów północny skraj mapy. mam okrąg ale nic nigdzie nie ma? Gdzie szukać tego schowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Nie kojarzę o jaki schowek chodzi, możesz napisać co to za zadanie? Edytowane 21 Czerwca 2019 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zadanie na schowek złodzieja od Aleksandrowicza (bagna paczki dla Zimnego) Mam takie okręgi na mapie wchodzę w środek, jest śmiech jakiś mutek i to wszystko. Ostatni okrąg mam właśnie w tym chutorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terich09 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Ja musiałem wyjść z lokacji i wrócić na bagna żeby skrypt zaskoczył. Powinny ci się po tym ostatnim okręgu pojawić nowe na mapie i w którymś będzie schowek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Najciemniej pod latarnią, u mnie ten schowek był przy przejściu na kordon gdzie czystoniebowcy siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Mi został ten ostatni punkt, muszę wejść i wyjść z lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Ten schowek to chyba spawn losowy. W żadnym filmiku miejsca jego pojawienia nie pokrywały się z miejscami które wyświetliły się u mnie. I coś mi się widzi, że te miejsca trzeba oblecieć, bez przeładowania. Bo kiedy "zwiedzałem" te miejsca zaraz po otrzymaniu naprowadzenia, to tam gdzie go nie było rozlegał się śmiech, pojawiała się zombiaczka i zaznaczenie znikało. Ale przerwałem grę i na drugi dzień gry, już w pustych miejscach nie było śmiechu, zombiaczki i kółka pozostawały. Ale najgorsze było to, że w niektórych zaznaczonych miejscach były plecaki. I bądź mądry, przypadkowe, czy zadanie zawalone bo się strzelba nie zespawnowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Ignachinio zrobiłeś może to zadanie? Bo mam go obecnie w zadaniach i na razie go w ogóle nie ruszałem bo właśnie nie wiem jak mam go wykonać, przecież nie będę latał jak głupi po kilku lokacjach, tak, wiem że kotleta odgrzalem 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Sprawdzasz te kółka zawsze będziesz miał śmiech i coś się zrespi. Ja miałem go ukrytego pod tym łóżkiem w przysiółku kontrolera. Trochę musiałem się nachodzić aby go poszukać ale jest pod wyrkiem w tej pierwszej izbie. Schowek jest zawsze w centralnym miejscu pkt. Wiec warto szukać pod workami, kamieniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi