snoork Posted July 26, 2019 Report Share Posted July 26, 2019 (edited) Od dłuższego czasu po głowie mi chodzi, żeby zrobić w stalkerze coś latającego. Wiele razy bawiłem się zmieniając parametry skoku, kontroli ruchu w powietrzu i właściwości kombinezonów. Jednak ostatnio przypomniałem sobie, że w build'zie 1935 wciskając klawisz "L" będą w pojeździe pojazd ten unosił się w powietrze. Moim zdaniem to dobry materiał na taką modyfikację. Jednak nie mam pojęcia jaki parametr i skrypt odpowiadał tam za to. Liczę na waszą pomoc w odnalezieniu tego ustrojstwa! Pozdrawiam serdecznie!! Edited July 26, 2019 by snoork 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted July 26, 2019 Report Share Posted July 26, 2019 @snoork Zajrzyj do Reborna - Artefakty śmierci. Tam się lata przy pomocy kontrolera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted July 26, 2019 Report Share Posted July 26, 2019 Snoork - w tym trainerze do zewu jest opcja latania - C + spacja: STKCOP1602+14.exe 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts