s4top Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Witam,mam problem z zaciągnięciem pijawki do Ścibłowa,(shift+f) nie działa,pijawka tylko nieznacznie drga ale nie da się jej ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Zmień kąt, pozycję i da rady ją wziąć na shift + f. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Naprawdę nie ma szans,2h próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Spróbuj za łapy, głowę, coś co mało waży. Ostatecznie granat pod d*pe albo spróbuj ctrl shift i naparzać ze strzelby pod kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 No nie raz z tym ciąganiem to porażka, jakaś nierówność terenu i już co chwilę wypadają ciała z łap. Czasami pcham ciała przed sobą, czasami pomaga jak je ciągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 @s4top A spróbuj ją złapać w zdjętym pancerzu. Czasem się zdarza, że tekstury pancerza i trupa NPCa czy mutanta są niedostosowane. Mnie wielokrotnie pomagało ciąganie w sweterku, o ile udźwig sweterka na to pozwolił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 25 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Zadziałało bez pancerza,dzięki z apomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi