Kubuś Puchatek Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 (edited) Jestem przy Monolicie w CEA (gram Samotnikiem) i wybranie każdej opcji innej niż "Nic nie mów" powoduje wylot z błędem: ! [LUA] SCRIPT RUNTIME ERROR ! [LUA] ...end returns 0.9.2\gamedata\scripts\ui_dyn_msg_box.script:157: ŻYCZENIE SPEŁNIONE! ! [SCRIPT ERROR]: ...end returns 0.9.2\gamedata\scripts\ui_dyn_msg_box.script:157: ŻYCZENIE SPEŁNIONE! FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : ..\xrServerEntities\script_engine.cpp [error]Line : 189 [error]Description : fatal error [error]Arguments : LUA error: ...end returns 0.9.2\gamedata\scripts\ui_dyn_msg_box.script:157: ŻYCZENIE SPEŁNIONE! /Edit. Przepraszam, nie ten dział. Miało iść do problemów technicznych. Można prosić o przeniesienie? Edited October 27, 2019 by Kubuś Puchatek zły dział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 @Kubuś Puchatek to był taki dowcip w modzie jak wybierasz życzenie "Chcę żeby Zona zniknęła" gra się wysypuje z logiem "Życzenie Spełnione" no bo tego przecież chciałeś. Ale dlaczego u ciebie występuje to przy innych wyborach to nie wiem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3OM6AKAH Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 (edited) Przy życzeniu "Chcę być nieśmiertelny" Monolit zamienia GG w zombie i teleportuje na Bagna, przy "Chcę być bogaty" w ekwipunku spawnują się wszystkie dostępne w grze przedmioty i nie da się ich pozbyć. @Kubuś Puchatek - na dobrą sprawę niewiele straciłeś . Olej Spełniacz i wal zgodnie z fabułą na Generatory. Edited October 27, 2019 by 3OM6AKAH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś Puchatek Posted October 27, 2019 Author Report Share Posted October 27, 2019 OK, idę dalej. Ku chwale Monolitu... czy jakoś tak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts