lukaszek12390 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 to mój pierwszy wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Na jantar ale skąd? bo jak z labu to shift + ctrl i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 @lukaszek12390 Na taki wpis to tylko on Ci odpowie. Trzeba opisać, jaka to sytuacja, co robisz itp. Sam tytuł wpisu i moda nic nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek12390 Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 boże dzięki nie wiedziałem że shift trzeba przytrzymać bardzo dziękuję mogę wrócić do zony:D a mogę jeszcze dorzucić pytanie bo mam misję dostarcz karabin aks 74 u i koleś nie chce nawet gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 @lukaszek12390 Nie tylko podczas gry trzeba przytrzymać . Przy pisaniu również. A są jeszcze kropki i przecinki. Na pytanie nie odpowiem, bo CoC to nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Jeśli wziąłeś to zadanie od jakiegoś stalkera - zrób quicksave i quickload - powinien zacząć gadać. Jeśli zadanie dał któryś z Powinnościowców z południowego posterunku (Bar) - nie da się ukończyć tego zadania (a przynajmniej tak było w wersji 1.4.22). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi