fixman0 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Witam, mam pewien problem a w zasadzie chciałbym wiedzieć czy dopiero będę go miał. Chodzi o zadanie w dolinie mroku, gdzie wychodzimy na dźwig znajdujemy notatki Worpała i zaczynamy misję z poszukiwaniami go. Docieramy na farmę w Dolinie Mroku gdzie znajduje się mogilnik, tam 2 typów chce zdobyć skrzynie z urządzeniem usuwającym anomalie która znajduje się przy spychaczu. Tutaj pojawia sie mój problem, najpierw powiedziałem że nie oddam skrzyni i zabiłem ich a po tej czynności niestety skrzynki otworzyć się już nie da, gra się zbugowała mimo użycia klucza nie da się jej otworzyć. Czy mogę coś zrobić żeby uratować jeszcze tego questa? W którymś temacie na forum czytałem że nie dokończenie tego zadania gdy mamy je zaczęte uniemożliwia w pewnym momencie posunięcie do przodu fabuły( !) To właśnie moje główne pytanie czy faktycznie jeśli nie zaczne gry od nowa lub nie dokończę tego questa i utknie on w tym momencie to faktycznie w pewnym momencie fabuła nie puści mnie dalej ? Za każdą pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Kiedyś napisałem takie step by step Złotej kuli. Wystarczy robić wszystko po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman0 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Dziękuję za odpowiedź, ale niestety przeczytałem za późno a nie mam już save'a z początku lokacji :( Dolinę mroku wykonałem chyba całą (zdobyłem tą część do pojazdu i odwiedziłem budowę z Sieriogą), jedyne zadanie jakie mi tam pozostało to właśnie przeszukanie fermy ale ono jest zbugowane. Czy jeżeli to zadanie nie zostanie wykonane to w pewnym momencie gry nie będę mógł przejść na którąś z dalszych lokacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 @fixman0 z tego co ja pamiętam to nie robiłem tych zadań na schowki Worpała. Na niektórych lokacjach były dość długie i rozbudowane zadania ale to były questy poboczne. Jeszcze dla pewności można poczekać trochę co @kondotier powie w tym temacie bo on chyba tam dobrze znał tą sprawę. Moim zdaniem to był tylko quest poboczny i najwyżej stracisz trochę gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 1 godzinę temu, fixman0 napisał: Czy jeżeli to zadanie nie zostanie wykonane to w pewnym momencie gry nie będę mógł przejść na którąś z dalszych lokacji? Dawno grałem w tego moda ale z tego co pamiętam pominięcie lub nie dokończenie tego wątku nie zblokuje fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi