Charciarz Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 Witam serdecznie, Panowie mam dziwne spostrzeżenie patrząc na listę saveów. Ściągnąłem wczoraj legend returns i wszystko hula choć czasami są wyloty do pulpitu ale to może wynikać z ustawień grafiki i ramu niedoboru. Zawsze od kiedy pamiętam przy saveach w stalkerze jakimkolwiek była nazwa moja jako użytkownika komputera czyli arturo. Przeglądając savey na początkowych zapisach jest nazwa nikolay plus dodatkowe krzaczki takie jak przy instalacji. Z czego to może wynikać? To jakieś savey niby z 2018 roku. Też tak mieliście? Po którymś tam wyłączeniu gry tak mi kompa zmuliło, że nie dało się nic z nim zrobić i tylko awaryjne wyłączenie pomogło. Bałem się, że może z tych torrentów jakiegoś dziadostwa ściągnęło, programy nic nie wykryły i nastąpiła jakaś ingerencja w system. Możecie się wypowiedzieć co o tym sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 4 minuty temu, Charciarz napisał: Przeglądając savey na początkowych zapisach jest nazwa nikolay plus dodatkowe krzaczki Być może w instalce zostały "przemycone" zapisy gry jednego z autorów moda. Spokojnie, nie grozi to eksplozją kompa ani włamem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Diegtiariow Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 Te zapisy można usunąć. Wystarczy tylko wejść w savedgames, i usunąć zapisy tego nikolaya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 Nikolai to ksywa autora moda, jak pakował moda nie wyczyścił swojego folderu z zapisami i część została. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerus666 Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 @kamil190 @Charciarz a ja bym nie usuwał, no chyba że jest ich w choooj , to wtedy zostawić kilka z różnymi lokacjami i czasami zapisu aby z samej ciekawości zobaczyć jak wyglądały staty i ekwipunek kolesia który to stworzył. To taka jakby "zawartość dodatkowa" jak bonus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charciarz Posted June 24, 2020 Author Report Share Posted June 24, 2020 Dzięki za uspokojenie Panowie ale i tak dość dobrze kompa przeskanowałem w razie czego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts