danieldino Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Moim ulubionym mutantem a raczej mutant który pasuje do klimatu to Pies. Chyba jako jedyny mutant zas?uguj?cy na miano prawdziwego mutanta. Nie jest on wymy?lny jak chocia?by Niby-olbrzym albo Kontroler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revan Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 A dla mnie to dzik jest pasuj?cym do klimatu mutantem, ale najbardziej (nie)lubi? Pijawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Kontroler bo robi kie?bie we ?bie nie gorzej ni? dragi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Kontroler bo robi kie?bie we ?bie nie gorzej ni? dragi. Zgadzam sie z LDino ...Kontroler to jedyny mutek ,przed którym czuje respekt ..reszta to pionki do odstrza?u ze ?rutówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker_1 Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Mój to snork , poniewa? ?miesznie chodzi i wygl?da . :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duch Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 A mój to Zombie .... Taki g?upi ?e a? fajny. Ale bywa tak ?e nie raz strzela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lis Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Mój, to nibypies, jest jaki? taki, taki... ma w sobie takie co?, ?e czuje do niego respekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Zgadzam sie z LDino ...Kontroler to jedyny mutek ,przed którym czuje respekt ..reszta to pionki do odstrza?u ze ?rutówki. Nie wiem czemu go respektowa? skoro jest tak s?aby ?e zabijam go no?em .Lubie go tylko za krzywy ryj .A je?eli chodzi o ulubionego mutanta to lubie wszystkie oprócz dzików. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Snorki bo s? cholernie ruchliwe i skacz? tak celnie ?e zawsze si? oberwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avator Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Mi si? podoba Dzik bo to kawa? mi?cha armatniego i Kontroler a nie lubi? Pijawek bo ci??ko zauwa?y? jak biegnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
STA1KERpl Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Nie wiem czemu go respektowa? skoro jest tak s?aby ?e zabijam go no?em .Lubie go tylko za krzywy ryj .A je?eli chodzi o ulubionego mutanta to lubie wszystkie oprócz dzików. Ja tez jakos dzikow nie lubie... A ulubiony mutant- pijawka. Najlepszy humanoidalny stwor, poza tym takie sa najstraszniejsze. W dodatku czuje w nich cos ludzkiego, sa bardzo zwierzece a zarazem ludzkie... wiem, ze to gra, ale jakas dziwna magia od nich emanuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Nie mam ulubionego mutanta , ale podoba mi si? zdolno?? maskowania pijawki i dziwi mnie dlaczego jajog?owi nie rozkminiaja jak to robi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nalesnik_Face Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Do klimatu to najlepiej pasuj? dziki,psy i nibypsy ale je?li chodzi o to który mutant wzbudza respekt to napewno b?dzie kontroler i pijawka jednak w?tpie ?eby po eksplozji atomowej mog?o si? stworzy? co? takiego.A lubi? najbardziej zombie ale te bez karabinów(te z modów) wolno chodz?,maj? smieszne ryje,j?cz? tak jak by chcieli zwali? stolca ale nie mog?.A najfajniejsze jest to ?e czasem my?le ?e jest trupem a on po paru sekundach wstaje i mnie straszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkus Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Moje ulubione mutanty to pijawki i snorki a nie lubie jako? mi?saczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 A mój to snork i kontroler Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Mój ulubione to snorki bo wsz?dzie ich pe?no i kontroler, ten to lubi namiesza? w g?owie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaczos Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Uwielbiam kasowa? snorki w locie (w trakcie skoku). Najwi?ksze wyzwanie to oczywi?cie jest jak si? ma Obrzyna, albo Bora - jedno chybienie i jak si? nie zd??y dobi? no?em, to po ptokach. Najbardziej nie cierpi? natomiast walki z "mentalistami" czyli z burkami i kontrolerami. Szczególnie nieprzyjemne na otwartych przestrzeniach. Pami?tam jak raz ko?o Janowa (ko?o namiotu turysty) o ?wicie dopad?y mnie 2 Burery - giwer? zacn? z r?k wytr?ci?y, a jak ucieka?em to wdepn??em w elektr?, która doko?czy?a dzie?a. ?ona z kuchni wo?a?a i pyta?a, czy nic mi nie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Ja lubi? walk? z kontrolerem lud burerem. Robi? zapis przed, bo nie zawsze si? uda ich podej?? na kuckach. I jak jestem w dobrej odleg?o?ci, to na banzaja biegn? i z bliska, z obrzyna lub innej dwururki, prosto w czap?. Wiem, ?e to nie humanitarne, ale skuteczne. A na mutanta w tej grze, to mój s?siad jak si? nawali, nadawa?by si? w stu procentach, bo robi sie brzydal do pot?gi entej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Widze ?e odkopujecie temat Ju? si? w tu wypowiada?em ale ?e by?o to dawno to troch? si? w moich pogl?dach zmieni?o A wi?c : "Ja ljubjlu" pseudopsy, nibypsy mi?sacze zombie i koty - te najbardziej Nawet dziki ju? polubi?em Natomiast "ja nie ljublju" tuszkanów za to ?e s? ma?e upierdliwe i ci??ko je trafi? , bibliotekarzy bo s? strasznie cie?kie do zabicia i szczurów bo lataj? mi pod nogami i gryz? mi buty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Kontroler bo robi kie?bie we ?bie nie gorzej ni? dragi. Paktofonika "Rób co chcesz" ? A co do tematu to moim ulubionymi mutantami s? Mi?sacze bo jak si? w nie strzeli to lataj? jak z rozwolnieniem oraz ?lepe psy bo to jedyne mutanty na które u?ywam pistoletu a nie karabinu czy strzelby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts