danieldino Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Moim ulubionym mutantem a raczej mutant który pasuje do klimatu to Pies. Chyba jako jedyny mutant zas?uguj?cy na miano prawdziwego mutanta. Nie jest on wymy?lny jak chocia?by Niby-olbrzym albo Kontroler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A dla mnie to dzik jest pasuj?cym do klimatu mutantem, ale najbardziej (nie)lubi? Pijawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Kontroler bo robi kie?bie we ?bie nie gorzej ni? dragi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Kontroler bo robi kie?bie we ?bie nie gorzej ni? dragi. Zgadzam sie z LDino ...Kontroler to jedyny mutek ,przed którym czuje respekt ..reszta to pionki do odstrza?u ze ?rutówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_1 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Mój to snork , poniewa? ?miesznie chodzi i wygl?da . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 A mój to Zombie .... Taki g?upi ?e a? fajny. Ale bywa tak ?e nie raz strzela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Mój, to nibypies, jest jaki? taki, taki... ma w sobie takie co?, ?e czuje do niego respekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgadzam sie z LDino ...Kontroler to jedyny mutek ,przed którym czuje respekt ..reszta to pionki do odstrza?u ze ?rutówki. Nie wiem czemu go respektowa? skoro jest tak s?aby ?e zabijam go no?em .Lubie go tylko za krzywy ryj .A je?eli chodzi o ulubionego mutanta to lubie wszystkie oprócz dzików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Snorki bo s? cholernie ruchliwe i skacz? tak celnie ?e zawsze si? oberwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avator Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Mi si? podoba Dzik bo to kawa? mi?cha armatniego i Kontroler a nie lubi? Pijawek bo ci??ko zauwa?y? jak biegnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie wiem czemu go respektowa? skoro jest tak s?aby ?e zabijam go no?em .Lubie go tylko za krzywy ryj .A je?eli chodzi o ulubionego mutanta to lubie wszystkie oprócz dzików. Ja tez jakos dzikow nie lubie... A ulubiony mutant- pijawka. Najlepszy humanoidalny stwor, poza tym takie sa najstraszniejsze. W dodatku czuje w nich cos ludzkiego, sa bardzo zwierzece a zarazem ludzkie... wiem, ze to gra, ale jakas dziwna magia od nich emanuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nie mam ulubionego mutanta , ale podoba mi si? zdolno?? maskowania pijawki i dziwi mnie dlaczego jajog?owi nie rozkminiaja jak to robi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesnik_Face Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Do klimatu to najlepiej pasuj? dziki,psy i nibypsy ale je?li chodzi o to który mutant wzbudza respekt to napewno b?dzie kontroler i pijawka jednak w?tpie ?eby po eksplozji atomowej mog?o si? stworzy? co? takiego.A lubi? najbardziej zombie ale te bez karabinów(te z modów) wolno chodz?,maj? smieszne ryje,j?cz? tak jak by chcieli zwali? stolca ale nie mog?.A najfajniejsze jest to ?e czasem my?le ?e jest trupem a on po paru sekundach wstaje i mnie straszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Moje ulubione mutanty to pijawki i snorki a nie lubie jako? mi?saczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 A mój to snork i kontroler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Mój ulubione to snorki bo wsz?dzie ich pe?no i kontroler, ten to lubi namiesza? w g?owie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Uwielbiam kasowa? snorki w locie (w trakcie skoku). Najwi?ksze wyzwanie to oczywi?cie jest jak si? ma Obrzyna, albo Bora - jedno chybienie i jak si? nie zd??y dobi? no?em, to po ptokach. Najbardziej nie cierpi? natomiast walki z "mentalistami" czyli z burkami i kontrolerami. Szczególnie nieprzyjemne na otwartych przestrzeniach. Pami?tam jak raz ko?o Janowa (ko?o namiotu turysty) o ?wicie dopad?y mnie 2 Burery - giwer? zacn? z r?k wytr?ci?y, a jak ucieka?em to wdepn??em w elektr?, która doko?czy?a dzie?a. ?ona z kuchni wo?a?a i pyta?a, czy nic mi nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ja lubi? walk? z kontrolerem lud burerem. Robi? zapis przed, bo nie zawsze si? uda ich podej?? na kuckach. I jak jestem w dobrej odleg?o?ci, to na banzaja biegn? i z bliska, z obrzyna lub innej dwururki, prosto w czap?. Wiem, ?e to nie humanitarne, ale skuteczne. A na mutanta w tej grze, to mój s?siad jak si? nawali, nadawa?by si? w stu procentach, bo robi sie brzydal do pot?gi entej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Widze ?e odkopujecie temat Ju? si? w tu wypowiada?em ale ?e by?o to dawno to troch? si? w moich pogl?dach zmieni?o A wi?c : "Ja ljubjlu" pseudopsy, nibypsy mi?sacze zombie i koty - te najbardziej Nawet dziki ju? polubi?em Natomiast "ja nie ljublju" tuszkanów za to ?e s? ma?e upierdliwe i ci??ko je trafi? , bibliotekarzy bo s? strasznie cie?kie do zabicia i szczurów bo lataj? mi pod nogami i gryz? mi buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Kontroler bo robi kie?bie we ?bie nie gorzej ni? dragi. Paktofonika "Rób co chcesz" ? A co do tematu to moim ulubionymi mutantami s? Mi?sacze bo jak si? w nie strzeli to lataj? jak z rozwolnieniem oraz ?lepe psy bo to jedyne mutanty na które u?ywam pistoletu a nie karabinu czy strzelby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi