Redrick Schuhart Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Cześć, przychodzę do Was z pytaniem. Przechodząc pierwszy raz pod przejazdem kolejowym na Kordonie wybiłem wszystkich wojskowych oprócz w/w majora, który jest nieśmiertelny. Czy powinienem zacząć grę od początku, przez to, że on do mnie strzela i będę miał później jakieś problemy fabularne? Nie chciałbym zajść zbyt daleko wiedząc, że ten problem uniemożliwi mi przejście tej modyfikacji ;(( Proszę Was o pomoc Stalkerzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Akim - zapamiętaj - zazwyczaj majora Kużniecowa się przekupuje ( 5 tauzenów ) - 5 tysięcy, w prawie każdym modzie. Z tego co pamiętam to jest parę modów gdy nie ma pod mostem posterunku ale są inne "atrakcje" . Cofnij się w zapisach do miejsca prze, potem podejdź pod posterunek pod mostem, zapisz grę i wejdź z nim w dialog. Czasem daje misję lub jest misja do niego z posterunku za wioską, z bazy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redrick Schuhart Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Dobra, dzięki! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 @Akim on daje zadanie na 10 butelek gorzały i karty pogubione po zonie, przynajmniej w początkowej fazie gry, nie polecam tam z nimi wojować bo pochrzanisz fabułę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 @Akim Nie ruszaj go, ani jego żołnierzy, bo jest kwestowym. Po którymś kolejnym jego zadaniu, zacznie Cię przepuszczać bez myta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redrick Schuhart Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Dzięki chłopaki! zawsze można na Was liczyć! Mam jeszcze jedno pytanie, wiecie może jak zdobyć nóż na Kordonie? Dobra, nóż już mam! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 @Akim no to teraz ja zapytam ciebie, jak zdobyłeś nóż? Też teraz nad tym pracuje, Bo rozumiem że go nie kupiłeś bo jest drogi, kosztuje kilkanaście tysi jak dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 @cez137 po raz tysiąc pincet sto dziewiencet weź sobie od Kuzniecowa quest na zabicie pijawki nożem. Nie chce mi się szukać ale chyba już ci o tym mówiłem. @Akim to nie Doom nie strzelaj do wszystkiego, tu nie raz będziesz miał typa z frakcji co jest "na czerwono" a będzie postacią questową. Już ci od razu mówię o kolejnym żołnierzu/handlarzu na Agropromie pod słupem wysokiego napięcia. I od razu kolejna porada, na Agropromie bazy wojskowej nie możesz atakować w nocy. Opisane też już nie raz i łączy się z tym "nieśmiertelnym" wojakiem handlarzem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redrick Schuhart Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Dokładnie, tak jak powiedział przedmówca! Dzięki za radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Akim - to nie gra z tzw. zachodu gdzie jest wszystko liniowe, tutaj masz wiele sposobów na wykonanie zadania, nawet 100% pokojowo. Jak mówi stare wojskowe powiedzenie: nóż bohater, kula głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi