Najemnik32 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Zaczynamy na pewno z krótkim kałachem :-) widać to było na jednym z filmików. A nie zawsze zaczynamy z kiepskim wyposażeniem, bo na 1.5.09 w CN dostajemy długiego kałacha. PS Sorki za nazwy typu krótki długi, ale nie chciało mi się pisać inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Trzy nowe filmy: #1 #2 #3 EDIT: Nowe info: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - oficjalne play-testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radiator3 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ciekawe screeny: http://reborn.ru/media/image/48/1/1/5/9/0/3/115903.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Screeny prosiłbym wstawiać w tym temacie: http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=662 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Pierwszy screen chyba nie jest z tej gry, a drugi wydaje mi się, że gdzieś już wcześniej widziałem i na pewno jest on ze stalkera. Pytanie - czy z Call of Pripyat? W to szczerze wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radiator3 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 przepraszam za tą głupią pomyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Hmm miód :-D Fajna prezentacja. Widać, że będzie się działo. Coraz bardziej nie mogę się doczekać, ale martwi mnie tylko grafika. Jest taka jakby cukierkowa, ale co tam. Poczekamy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Z tego co napisałeś to chyba bronie znowu będą "podrobione" ;/. Elvis zrobisz łatkę co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Jeśli modding będzie taki sam lub podobny (a wygląda na to, że tak), to na pewno zrobię moda zmieniającego nazwy broni na prawdziwe. Sami twórcy pewnie na to liczą, że fani stworzą taką łatkę, a oni będą mieć forsę w kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 I urzeczywistniające parametry ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Mnie tam nazwy broni nie rażą w porównaniu z resztą. Byle by wyrobili się z czasem i znowu nie dali nam nieukończonej gry ! W Czystym Niebie było tyle bugów, że odechciało mi się grać, ale w końcu przeszedłem. Gdzieś czytałem, że tym razem będzie ok, mówił to chyba twórca gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Czy nie mówią tak za każdym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - nowy trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Bardzo mi się podoba ten trailer, dlaczego? Bo czuć w nim klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Dla mnie taki sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 #1 #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Czy on chciał handlarzowi sprzedać kierownicę ;]?Ładne są te nowe znaczki on promieniowania itp. Bardzo mi się podoba. Nie mogę się już doczekać, na premierę. Jednak mogło by być z patrzeniem z masek tak jak w AMK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Bardzo mi sie podoba ten "zegarek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Pierwsze co zauważyłem: 1. Nieliniowe questy - o tym akurat było wiadomo już dawno, ale teraz mamy przykład (akcja ze stalkerami na łodzi) 2. Niestabilny silnik - sic ! A tak obiecywali. Nawet im gra się trochę przycinała w niektórych miejscach 3. Odgłosy gnatów - takie dziecinne i mało efektowne. A mogły być lepsze. 4. Klimatyczna muzyka - no i mam nadzieję, że nie był to tylko dodatek do trailera i będzie w grze. Choć sam bym wolał dynamiczną muzę, bo tej prawie nie słychać ! 5. Stacja kolejowa Janov - była zapowiadana, ale chyba pierwszy raz pokazali ją w grze. 6. Inni NPC będą w interakcji z handlarzami - scena w której stalker chce sprzedać łup (znalezioną kierownicę) handlarzowi. I to jest chyba ta sama kierownica (ster ?), którą my mieliśmy przynieść handlarzowi 7. Celownik - już nie jest czerwony gdy nacelujemy na wroga 8. Promieniowanie - ostrzega nas przed nim dynamiczna ikona, która zmienia swój kolor. Fajne.. 9. Nowy Burer - ma zdolności telekinetyczne i tak nas atakuje. Mianowicie rzuca w nas przedmiotami z otoczenia 10. HUD - wreszcie. Bardzo ciekawy. Wszystko w jednym miejscu (też kompas i zegar) 11. Inwentarz - pokazali jak można wykorzystać przedmioty klawiszami szybkiego użytku 12. Pogoda - może coś tam zmienili, ale na największą uwagę zasługuje noc. Jest bardzo ciemno 13. Spanie - też zapowiadali, ale system jest bardzo ciekawy. Można wybrać dowolną godzinę ! I zmęczenie, wygląda na to, że jedzenie będzie odgrywało ważną rolę Tylko co robią te pijawki !? Bo jakoś nie wierzę, że bylibyśmy w stanie przekraść się obok nich niepostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ktos ma pomysl co jest na 1 obrazku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Pewnie jest to sterownia w jakimś kompleksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wg mnie jest to dźwig na suwnicy, pewnie będzie trzeba go użyć do przesunięcia dajmy kontenera, żeby móc iść dalej (użyć, czyli pociągnąć jakąś wajchę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Przyłączam się do grupy, która chciałaby tym razem zobaczyć Zonę oczami Stiełoka i jego grupy. Filmiki zapowiadają się ciekawie, nie podoba mi się podobnie jak w C.S. menu ekwipunku, jest beznadziejne w porównaniu do SoC. Mam nadzieję że zrezygnują z absurdalnych tuningów i broń bez ulepszeń będzie miała realistyczne staty a ew. tuning poprawi nieco niektóre parametry ale w jednym góra dwu kierunkach. Np; tuningujemy w kierunku celności - tracimy trochę na szybkostrzelności, można powiększyć pojemność magazynka itp. Może twórcy zapożyczą niektóre rozwiązania z modów. Nieliniowość, handel i zbieractwo Stalkerów, chciałbym miec mozliwośc powrotu z każdej lokacji i wstąpić do większości ugrupowań. Questy podobne do tych z Soljanki, atmosfera z Oblivion Lost a lokacje ciekawe groźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi