kondotier Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 @Agrael Ale patrząc na chronologię przybywania gwiazdek do szewronów, chyba trzeba zamienić emblemat Siemieckiego i Naznaczonego zona. Najpierw ten z jedną gwiazdką, potem dwie i na koniec dla Legendy, 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 @kondotier Czyli w takiej kolejności ? - Strażnik Tajemnic - Naznaczony Zoną - Jurij Siemiecki - Legenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawisza Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 4 godziny temu, Agrael napisał: @Zawisza Być może pewnego dnia staniesz się Legendą @Agrael Wystarczy mi abym "kotem" nie został 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 @Agrael Tak, teraz jest ciąg logiczny gwiazdek. @Zawisza No to do dzieła. Znasz chyba przysłowie "Bez pracy nie ma kołaczy". A droga do wyższych rang, to nie szklana góra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Gotowe. Teraz powinno być okej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Przeglądając ten temat nasunęła mi się taka oto uwaga-refleksja. Po myślniku za ikoną rangi chyba nie powinno być napisane ilość punktów tylko ilość wypowiedzi, co za tym idzie, aby wskoczyć poziom wyżej, niekoniecznie trzeba na to zasłużyć, wystarczy klepać posty. Chyba że coś opacznie zrozumiałem, jeśli tak to przepraszam za mój kamyczek do ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 @gawron Wybacz, że dopiero teraz odpisuję. W zasadzie masz rację, bo powinno być ilość wypowiedzi / postów zamiast punktów. Można to zmienić Z tymi postami, to u niektórych różnie bywa i masz rację, bo wystarczy pisać, żeby '' awansować " do następnej rangi. U takich użytkowników ( w zasadzie to u jednego ) wypowiedzi nie przedstawiają większej wartości, Nie tylko w Zonie mamy anomalie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 @Agraelu, nie miałem nikogo konkretnego na myśli, po prostu zwróciła moją uwagę nieścisłość, bo punkty reputacji to punkty reputacji a posty to posty. Ot i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 @gawron Dobrze zrobiłeś zgłaszając tę gafę Błąd został naprawiony: KLIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 @Agrael A mógłbyś słowo "postów" zamienić na "wpisów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 @kondotier Pewnie. Gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi