vidkunsen Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Strefa rażenia nowa era - Зона Поражения Новая Эра - sterownia monolitu - nazwałem go: super kontroler - mózg, zieje ogniem, wali kopytami, pluje jadem .... a tak poważnie to jak doje... dowali energią psi to 2 apteczki - znachorskie, takie żółte - jak nic: Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez vidkunsen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Od przerośniętych mięsaczy po jaszczury: Spoiler Kontroler: Bibliotekarz: Przerośnięty/Zmutowany mięsacz: Wilki: Jaszczur: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master730 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @vidkunsenStrefa rażenia nowa era - Зона Поражения Новая Эра - są tam także miśki, odmiany kontrolerów, bio masa strefy jest bogata, jest i on - Leszy, ma w sobie artefakt - Serce Leszego i inne twory: To jest Spriggan z Skyrima 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) To raczej mitologia słowiańska - duch i opiekun lasu - Borowiej. Artefakt taki sam jaki miał w sobie Leszy w modzie Demosfen i Wielka Wojna. Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Alternatywa remake ogse coś tam coś tam - jakiś taki dziwny niby nietoperz i dziewczę z Fear-a: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master730 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Dziewczyna z F.E.A.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 @vidkunsen @Master730 a ten nietoperek to nie Manta z któregoś z nowszy Unreal-i bo ja to pamiętam jak wyglądały w pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Historia Frauna - żabki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makro730 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Stalker Mutanty 3d 2020 Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 @Makro730 to koncepty z Ray of Hope o ile mnie pamięć nie myli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makro730 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) 3 godziny temu, tom3kb napisał: @Makro730 to koncepty z Ray of Hope o ile mnie pamięć nie myli? Dokładnie, Szukałem nowych modeli do LA i wpadłem na to. Szukam ładnych tekstur mutantów Vanilla najlepiej w 2K, jakieś propozycje skąd można pobrać. Postanowiłem sam podziałać coś w tym kierunku, przekonwertowałem poltergeysta-elektro. 2K Edytowane 20 Maja 2020 przez Makro730 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 SFZ Project: Episode Zero - snork+zombi+ ... wie co?:(a skoczne te paparurchy straszennie): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) Nędza, droga na północ (Misery Road to the north) Zwie się to Nocna Mara, daję ciernie - 0,002g, paszcza i tułów cały w jakby szklistych, kryształowych kłach, do ukatrupienia zalecany garłacz - znaczy się gładkolufowa - ja waliłem do tego z Sajgi 12 S ale C i K też mogą być. Po ukatrupieniu zamienia się w chmurę krwi i tkanek: Spoiler Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Nazywa się "Milczący" - telekinetyk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) Dark Path - Tark (jakby zmutowany koń - Tarpan): Edytowane 22 Września 2020 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 A tutaj nawet filmik ze spotkania z Tarkiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Dollchan 8 - sam nie wiem co to jest - jakby hybryda geparda, karakala, wilka, psa ... : Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 A to nie jest czasem mutant z Metra? Zapomniałem nazwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 W Anomaly to chyba była Kikimora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Zwie się ten mutant - Mimikra i takie ma cechy. gada jak człowiek, wygląda jak człowiek - stalker w skafanderku a jak się zbliżysz to wyłazi szydło z wora. Występuje na lokacji Fabryczny Przysiółek - Laboratorium X - 14 w modzie Dark Path : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Nowy Arsenał 7 - biały wilk i trochę przerośnięty Manul*(nie mylić z o połowę mniejszym w naturze Majkunem): Spoiler * u mnie w zoo są takie więc widziałem je na żywo: http://zoo.wroclaw.pl/pl/male-manule-dzikie-koty-z-azji.htm Film pod hasłem na youtube: Manule "kotmandosi" - ZOO Wrocław Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 @vidkunsen Manule są super ale ten z moda to raczej maly Tygrys Szablozębny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Nowy Arsenał 7 - sam nie wiem co to za bydlorożec? - borsuk, mały niedźwiedź, kret?! A może docent Przygłupow go stworzył? Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Dark Path - mutant to mutant - bijące drzewa, małe i duże: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Dark Path - komar-ważka-pająk topik? sam nie wiem co to jest - lokacja Dierewnia - stara wioska: Ujmę to tak: aby dostać się w modzie Dark Path na lokację Żyła Strefy należy przedostać się przez kanalizację. Twój koleś gdzieś zginął, masz go odszukać, błądzisz po kanalizacji a tu nagle leci muzyka, na początek Edit Piaf, potem jakaś opera a potem jeszcze coś i lata ci tak jakby czerwona chmura która przenika przez ciebie odbierając ci życie, kitraj się po bocznych kanałach, jakaś forma poltergeista?: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi