tom3kb Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja @Polski_Szogun tu masz wszystkie 4 części. https://stalkerteam.pl/forum/901-modyfikacje-z-serii-jermak/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja A w kolejności to chyba jest tak?: 1: Jermak: Ostatni rajd 2: Jermak: Niezbadane ścieżki 3: Jermak: Miraże Zony 4: Jermak: Odkupienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Godzinę temu, Polski_Szogun napisał(a): Dasz mi link do drugiej części? No nie, tak to nie działa. Możesz oczywiście pobrać drugą część bez tłumaczenia: Z tym, że ja napisałem, że skończyłem spolszczenie tej części, ale do publikacji wersji PL to jeszcze chwilę potrwa. Dzisiaj podeślę spolszczenie testerom, z którymi współpracuję i jak tylko ich testy dobiegną końca wtedy pojawi się pełna wersja: Jermak: Niezbadane ścieżki, w odpowiednim wątku. 24 minuty temu, LisKot napisał(a): A w kolejności to chyba jest tak?: 1: Jermak: Ostatni rajd 2: Jermak: Niezbadane ścieżki 3: Jermak: Miraże Zony 4: Jermak: Odkupienie Dokładnie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja (edytowane) @OldMan mi chodziło o link do całej serii. Spokojnie, nie o to mi chodziło Umiem gadać i czytać po Angielsku. Dzięki chłopcy! Edytowane 11 Maja przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 17 minut temu, Polski_Szogun napisał(a): Umiem gadać i czytać po Angielsku. Chwali się ta umiejętność, ale nie wiem czy seria przygód Jermaka doczekała się wersji angielskiej... Na pewno jest po rosyjsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja To narazie ta pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja (edytowane) Ludzie jak sobie radzicie w tym modzie z psioniką? ten zielony pasek nad zdrowiem tj jakaś osłona czy co? bo kompletnie nic nie daje, po co on jest? urządzenia można niszczyć szybko ale w tym KBO to tak średnio da sie to szybko zrobić, siadają na nas dwa burery i stado zombie, o ile burery wybijemy bo wyjdą z KBO o tyle zombie nie chcą wyjść, trzeba tam wejść i je wybić ale zanim co to giniemy od psi, a tam są narzędzia dla technika i schowek, jak to zrobić? Nie mogę sobie z tym poradzić, aha co tj ta pozycja? to ma się zzerować przy jakimś punkcie? o co z tym chodzi? bo kompletnie nie rozumiem po co to jest Edytowane 21 Maja przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja @cez137Pozycja jest potrzebna do jednego z zadań. Dostaniesz współrzędne schowka i będziesz musiał go znaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja skończony Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Link do pobrania z google dysk nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca @Anatolij Prawda, ale ostał się jeszcze z naszego serwera. Dobrze, że te mniejsze mody są zabezpieczane i wrzucane na serwer w całości, czyli ze spolszczeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Nie wiem dlaczego link do moda wygasł. Podaję nowy: https://drive.google.com/file/d/1wgcpf5W4YbVhfR2L7HlHbOOfL9IaOxgN/view?usp=sharing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Jakby coś to linki z paczem do moda: https://drive.google.com/file/d/1-CkDmBAtFbR5OpnSw_ruafHiH-p7Nw4S/view https://drive.google.com/file/d/1-9NkBdqw0Mpl_17ofTc9dImGSvVSOx0Y/view https://stalkerportaal.ru/load/chistoe_nebo_repack/ermak-poslednii-reid-redux-repack-ot-serega-lus/133-1-0-3401 https://www.playground.ru/stalker_clear_sky/file/s_t_a_l_k_e_r_clear_sky_ermak_poslednij_rejd-1248040 [48.8 KB] СКАЧАТЬ С СЕРВЕРА ТОРРЕНТ! (ОБНОВЛЕНО: 2022.10.25) /_ld/5/519_ermak_reapck_st.torrent (cкачиваний: 1363) Как пользоваться uTorrent? [1,36 ГБ] СКАЧАТЬ С ЯНДЕКСА! Ермак: последний рейд [Repack, RUS] [1,36 ГБ] СКАЧАТЬ С ОБЛАКО! Ермак: последний рейд [Repack, RUS] Скачать мод «Ермак: Последний рейд. Redux» с Гугл-диска. Скачать мод «Ермак: Последний рейд. Redux» с Яндекс-диска. Патч для мода «Ермак: Последний рейд. Redux» на Гугл-диске. Патч для мода «Ермак: Последний рейд. Redux» на Яндекс-диске. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca @OldMan Już dorzuciłem do pierwszego postu, dzięki. @vidkunsen Z tym że linki od Ciebie są zbędne, bo w tym przypadku spolszczenie jest razem z modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Pobierałem wczoraj z naszej pobieralnii mod nie chce się rozpakować błąd archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Anatolij jakby coś to wyżej podkopsałem linki do wersji rus i na to daj łatkę pl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Właśnie pobrałem i rozpakowałem (z naszego serwera). Mod postawiony. Spoiler @vidkunsen Przecież to jest łatka do spolszczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Zazwyczaj pobieram moda(+ instal) potem nakladka i dopiero spolszczenie jak jest i chcę je wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi