Skocz do zawartości

Tak też można.

kondotier

Rekomendowane odpowiedzi

Przez czysty przypadek wyłapałem takiego forumowicza.

Zerowiec.jpg

Zaznaczyłem dwie ważne informacje w jego profilu. Datę rejestracji, oraz "aktywność" na forum :051: .

I ja się pytam, czy tak wierny forumowicz powinien być tylko Turystą? Przecież to jednak na forum Weteran.

I proponuję, aby za taką wierność jakoś go nagrodzić.

@kondotier ale wiesz, że takich Turystów to znajdziesz kilkadziesiąt, jak nie kilkaset stron i jeszcze z dużo wcześniejszymi datami rejestracji i też sobie zaglądają aktywnie do dziś na forum. :)

Wiesz jak ktoś nie widzi potrzeby to nie musi pisać, przejrzy sobie to co potrzebuje, pobierze moda, a i w razie problemów jak wykaże się odrobiną pracy z szukajką to problemy ogarnie.

• Dodatnia 2

Użytkowników z tak imponującym stażem mamy od groma. Z czystej ciekawości skorzystałem z panelu administratora - 34 strony, a na każdej jest 25 użytkowników, którzy zarejestrowali się między 2013 a 2014. Oczywiście większość stanowią Turyści. Tak jak wspomniał @tom3kb - spora część z nich odwiedza nas regularnie, ale na awans i wyróżnienie trzeba sobie zapracować. 

Przypominam: 

Stalker - Ranga przyznawana automatycznie po uzyskaniu 10 punktów pozytywnej reputacji. Jej zdobycie odblokowuje dostęp do ShoutBoxa.

Wystarczy napisać parę wartościowych postów i człowiek ląduje w kolejnej grupie. Z takim stażem do Weterana jest przysłowiowy rzut beretem.

Pisząc o wyróżnieniu, nie miałem na myśli zmiany tytułu, sztucznego dodania rangi, lecz  dodania w profilu w miejsce "wyróżnika" dla grupy, nowego piktogramu dla takich milczków. Np. takie coś.

milczek.jpg

Ale skoro uważacie inaczej, przejdźmy nad tym bez dalszego działania.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony, zgadzasz się na nasze Warunki użytkowania.